Mustafaer
80+ Bronze
Nasıl bulunduğunu bilmem ancak kolay bir şey diye biliyorum drop probleminiz bitti bide bumu başladı hocam Allah yardımcınız olsunNasıl bulurlar hocam
Nasıl bulunduğunu bilmem ancak kolay bir şey diye biliyorum drop probleminiz bitti bide bumu başladı hocam Allah yardımcınız olsunNasıl bulurlar hocam
Aslında yaşamasam daha iyi hocam zaten hayattan memnun değilimNasıl bulunduğunu bilmem ancak kolay bir şey diye biliyorum drop probleminiz bitti bide bumu başladı hocam Allah yardımcınız olsun
çok kolay bi şekilde bulunuyor malesef tüm sülalenden tut,kapı numarana kadar.evet belli
iki tarafta ceza yer bu durumdaOyunda biri bana ana bacı sövdü bende dc ile instamı verdim ana bacı sövdüm herşeyi davalık edicem dediler abisinide çağırdılar 7-8 kişilik sesli odaya sizce verebilirlermi davalık olurmuyum?
Öyle düşünmeyin hocamAslında yaşamasam daha iyi hocam zaten hayattan memnun değilim
Eğer panel kullanıyorlarsa tüm bilgilerine erişirler ama korkmana gerek yok en fazla evine 50 lahmacun söylerler. He ama yakında oturuyorlarsa ararlar seni belki ama o kadar ds işsiz değillerdir herhalde. Dava ile de uğraşmaz kimse bence.evet belli
Ve 2 tarafta ceza ter hocam arkadaşın dediği gibiinşallah hocam
adresler internette dolasiyor.saglik sistemi hacklendi 150tl ye satiliyordu. ama ad soyad cok kisi vardir bulamaz. dava ederse ipden polis hemen buluyor zaten ama dava etmez goz korkutmak icin yapiyorlarAdres bulması basit bir şey hocam
Öyle hocam aşk acısı çekiyorum bu sefer psikolojimde bozuk şimdide bu çıktıÖyle düşünmeyin hocam
inşallah hocam özür dilesem affederlermi engelledi ama yeni instagram hesabi açarımadresler internette dolasiyor ama ad soyad cok kisi vardir. dava ederse ipden polis hemen buluyor zaten ama dava etmez goz korkutmak icin yapiyorlar
Panel nedir hocamEğer panel kullanıyorlarsa tüm bilgilerine erişirler ama korkmana gerek yok en fazla evine 50 lahmacun söylerler. He ama yakında oturuyorlarsa ararlar seni belki ama o kadar ds işsiz değillerdir herhalde. Dava ile de uğraşmaz kimse bence.
uğraşma engelle gecÖyle hocam aşk acısı çekiyorum bu sefer psikolojimde bozuk şimdide bu çıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:
inşallah hocam özür dilesem affederlermi engelledi ama yeni instagram hesabi açarım
Hocam Ad soyad dan adres bilgilerinize falan erişmek illegal bir iş öyle bir şey yapsalar onları bulurlarÖyle hocam aşk acısı çekiyorum bu sefer psikolojimde bozuk şimdide bu çıktı
inşallah hocam özür dilesem affederlermi engelledi ama yeni instagram hesabi açarım
Panel nedir hocam