James Gg
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,810
Tam bilmiyorum o konuları ama bulunabilir çok zor değildirHocam adrsi nerden bulabilirler başımız belaya girmesin ya
Tam bilmiyorum o konuları ama bulunabilir çok zor değildirHocam adrsi nerden bulabilirler başımız belaya girmesin ya
İlk küfür eden karşı tarafmı ve ilk küfürü karşı tarafmı ettiyok hocam o arkadaşlarını toplamış dc sunucusunda konuştuk ilk başta sadece tekti o oyundan küfürleşiyorduk
Hocam hocam benim sövdüğüm kişi oyundaydı oyundan çıktı dc den ile küfürleştik sonra instayı attım istedi ordanda baya sövdüm sonra arkadaşlarını toplamış dc de sesli konuştuk hepsi dava edecez diyolarOnlar oyundan bu arkadaş DC ve instadan sovmus
ilk önce o etti ama kanıtım yokİlk küfür eden karşı tarafmı ve ilk küfürü karşı tarafmı etti
Evet knk yazmış ya konuya başa baksanaİlk küfür eden karşı tarafmı ve ilk küfürü karşı tarafmı etti
Sağolun hocam adresimi bulabilirlermiÇok rahat eder kardeşim aklınızı başınıza alın o sovse bile kanıt olmaz ise boş geçmiş olsun şimdiden.
Hocam oyun içerisinden yazılan tüm yazılar kaydedilirHocam hocam benim sövdüğüm kişi oyundaydı oyundan çıktı dc den ile küfürleştik sonra instayı attım istedi ordanda baya sövdüm sonra arkadaşlarını toplamış dc de sesli konuştuk hepsi dava edecez diyolar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ilk önce o etti ama kanıtım yok
Suçlusun knk bana sövseler ki boş bişey yapmasam sövmez kimse kes der sesini kapatırım DC insta filan niye veriyorsunHocam hocam benim sövdüğüm kişi oyundaydı oyundan çıktı dc den ile küfürleştik sonra instayı attım istedi ordanda baya sövdüm sonra arkadaşlarını toplamış dc de sesli konuştuk hepsi dava edecez diyolar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ilk önce o etti ama kanıtım yok
hocam amongus oynyoduk oyunda spam yapıyodum bana sövmeye başladı birdenHocam oyun içerisinden yazılan tüm yazılar kaydedilir
Adres bulunması basit bir şey hocam polise verirler ip den bulur polislerdeSağolun hocam adresimi bulabilirlermi
Çok rahat bulur savcılığa dilekçe verirse özür dilemeni öneririm karşılıklı yoksa mahkeme celbi evine gelir. Maddi tazminat ödersin.Sağolun hocam adresimi bulabilirlermi
Sesli etmiştirHocam oyun içerisinden yazılan tüm yazılar kaydedilir
hocam istedi sövüyodum ordandaSuçlusun knk bana sövseler ki boş bişey yapmasam sövmez kimse kes der sesini kapatırım DC insta filan niye veriyorsun