Neler Yeni

Sizce En Rahat Spor Ayakkabı Markası Nedir?

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Dostlar yaklaşık 5 yıldır nike'in koşu ayakkabılarını kullanıyorum ve gerçekten çok rahatlar. Daha önceleri Kinetix kullanıyordum ve Nike'a geçince dünya varmış dedim. Ama devamlı Nike aldığım için başka marka deneyemedim. Başka markaları deneyip şu marka çok rahat dediniz var mı?
Örnek diğer markalar; Adidas, Puma, Sketchers, Under Armour, The North Face
skechers bence

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Dostlar yaklaşık 5 yıldır nike'in koşu ayakkabılarını kullanıyorum ve gerçekten çok rahatlar. Daha önceleri Kinetix kullanıyordum ve Nike'a geçince dünya varmış dedim. Ama devamlı Nike aldığım için başka marka deneyemedim. Başka markaları deneyip şu marka çok rahat dediniz var mı?
lumberjack net 2 sene her tür ayakkabısını giydim

Receb İvedik

80+ Bronze
abi ayakkabıdan ayakkabıya değişir . şuan aktif olarak puma ve Nike kullanıyorum pumanın tabanı nikeden çok daha yumuşak ama nike bez olduğu için daha rahat ettiriyor çok uzun süre kullanınca ikiside ağrı yapmıyor rahat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,783
Üyeler
161,138
Son üye
concordesign