Sizce Iphone 7Plus Alinir mi

UqurKuzca

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçem 4 Milyara Kadar Sizce Almak Mantıklı Mı Veya Başka Telefonlara Mi Yöneleyim Amacım Sadece Sosyal Media Oyun Falan Oynamıyorum Telefonda

Neden Acaba Şuan Internetten Bakıyorum ama Performans Gayet iyi

Eylül ayında son güncellemesi olan iOS 15’i alacak ve yavaş yavaş tarihin tozlu raflarına kaldırılacak.

4000 TL bütçeyi heba etmeyin, güncel Android bakın.

İlla iPhone olsun derseniz de SE 2020 veya iPhone 8 Plus bakın.

Alınmaz. Artık eskimeye başladı ve İphone'lar android gibi her güncellemeyi desteklemiyor. İphone 6 desteği kapandı zaten, yakında o da gider. İlla İphone istiyorsanız eğer biraz daha biriktirmenizi öneririm.

Bu Sosyal Media Da Paylaştığımiz Fotoğraflar Veya Videolar Çok Kalitesi Düşüyor Şuan Telefonum Samsung J7Pro Da Asilinda Telefon Kamerası Videosu Çok Kaliteli Ama Sosyal Medyada Paylaşınca Çok Çözünürlüğü Düşüyor

Bence alınmaz birişinden beleşe filan bulursan yada cidden baya iyi bir fiyatı olacak anca o zaman kullanılır android bak istemiyosan bütçeni 5000tl ye çıkara bilirsen SE 2020 al. Sosyal medyada iphonelar daha iyi kamera olarak

xiaomi note 10 lite şu an elimde veya emin olmayıp kağıt üstünde yazan rakamlara göre poco x3pro alınabilir.
Realme 7 pro alınabilir ve hepsi iphone 7 den daha güncel ve iyi telefonlar

Sadece sosyal medya ise güncel olarak poco serisine bakabilirsin gayet hızlı telefonlar.

Apple alıyorsan her şeyi para olduğunu hayal ederek al. Kendimde Apple kullanıyorum fakat bu durumdan hoşnut olmadığım açıkça ortada. Örnek vermek gerekirse; Beğendiğin bir zil sesine bile para ödemek zorundasın, herhangi bir oyun oynuyorsun eklenti vesaire bir şey istediğin zaman Android gibi internetten indiremiyorsun. Android düşünürsen eğer POCO X3 NFC kesinlikle tavsiyemdir. Apple alacaksanda limiti biraz daha zorlayıp 8PLUS al bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,121
Üyeler
203,718
Son üye
DuzOmer
Geri