Sizi En Çok Etkileyen Film/Dizi/Anime ?

Onda duygusal ne var hala anlamış değilim.
Her sahnesinden izleyiciye farklı anlamlar çıkartan, farklı duygular yaşatan, oyunculukları ile verilmek istenen tüm dramı izleyiciye aktaran bir şaheser kendisi. Ölümü sessizce bekleyen ve yavaşça kabullenen insanları o kadar güzel işliyor ki izlerken sonucunu bildiğin halde olmaması için yalvarıyorsun filme. Ama oluyor işte :uzgunpeepo::peeposad:

Deadpool ilk izlediğimde alışılmışın dışında gelmişti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dizi MR. ROBOT.

lotr / the walking dead / deamon slayer

Her sahnesinden izleyiciye farklı anlamlar çıkartan, farklı duygular yaşatan, oyunculukları ile verilmek istenen tüm dramı izleyiciye aktaran bir şaheser kendisi. Ölümü sessizce bekleyen ve yavaşça kabullenen insanları o kadar güzel işliyor ki izlerken sonucunu bildiğin halde olmaması için yalvarıyorsun filme. Ama oluyor işte :uzgunpeepo::peeposad:
:kizginpeepo: anlıyorum.

Baki'nin ilk mangasını bitirip sonra animesini bitirdim. Sonra da vucüt geliştirmeye başladım, taş gibi bacaklarım var sahilde utanmadan geziyorum
1-2 gün öncede kolumu sakatladım o da geçti.
Kısaca vucüt ve hayat bakımından iyi etkiledi diyebilirim.

Baki'nin ilk mangasını bitirip sonra animesini bitirdim. Sonra da vucüt geliştirmeye başladım, taş gibi bacaklarım var sahilde utanmadan geziyorum
1-2 gün öncede kolumu sakatladım o da geçti.
Kısaca vucüt ve hayat bakımından iyi etkiledi diyebilirim.
Çoğu erkek kız etkilemek için kas yapar. Bişey demiyorum kral. Alfa bir sebep.

Animesi daha bitmemiş olsa da Tonikaku Kawaii duygusal olarak etkilemişti. Üzücü bir olay olmadığı halde o ortama sahip olmak imkansız olduğu için ufaktan ağlatmıştı.
Aynı şekilde A Silent Voice da duygulanmama neden olmuştu. Romantizm ve dram serilerinin hemen hemen hepsinde böyle oluyorum. Bu yüzden dram içeriklerinden olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum :PeepoLeave:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,458
Üyeler
185,732
Son üye
internettenparakazan
Geri