Selam dostlar 3 aydır spor yapıyorum 16 kilo verdim şu anda 67 kiloyum göğüslerde ve göbekti biraz yağ var sizce 1 ay boyunca kalori açığı bırakarak koşu ağırlıklı spor mu yapmalıyım yoksa kalori fazlası oluşturarak kas mı geliştireyim
boy kaç, 1.70 falan galiba 75 kiloya cıkmaya calıs kas yapSelam dostlar 3 aydır spor yapıyorum 16 kilo verdim şu anda 67 kiloyum göğüslerde ve göbekti biraz yağ var sizce 1 ay boyunca kalori açığı bırakarak koşu ağırlıklı spor mu yapmalıyım yoksa kalori fazlası oluşturarak kas mı geliştireyim
178 knkboy kaç, 1.70 falan galiba 75 kiloya cıkmaya calıs kas yap
kas kütlesi eklemen lazım ilk baş ondan sonrada sıkı bir diyetle çok iyi olur vücudunSelam dostlar 3 aydır spor yapıyorum 16 kilo verdim şu anda 67 kiloyum göğüslerde ve göbekti biraz yağ var sizce 1 ay boyunca kalori açığı bırakarak koşu ağırlıklı spor mu yapmalıyım yoksa kalori fazlası oluşturarak kas mı geliştireyim
Knk yapıyorum 4. Aydayım şu anda haftada 5 gün gidiyorum pt eksiğim olduğu için pt tozu kullanmaya başladım gelişim oluyor ama yağ kütlesi çok rahatsız ediyor hedifim enesinki gibi bir vücuda ulaşmakDüzenli spor yapmalisin
Uuu güzel idol.Knk yapıyorum 4. Aydayım şu anda haftada 5 gün gidiyorum pt eksiğim olduğu için pt tozu kullanmaya başladım gelişim oluyor ama yağ kütlesi çok rahatsız ediyor hedifim enesinki gibi bir vücuda ulaşmak
Knk dalga geçmiyorsundur umarımUuu güzel idol.
Jszossmzo hayir ya . Ama o video benim bildiğim biraz shoplu.Knk dalga geçmiyorsundur umarım