Son Iphone Güncellemesini Yapmalı mıyım ?

Sadece Ben

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
163
Selamlar. Iphone 15 kullacısıyım. Son güncellemeyi beğenmediğim için yapmadım. Bazıları da sıkıntılı olduğunu söylüyordu. Bu güncellemeyi yapmam gerekiyor mu ? Yapmazsam ne tarz sıkıntılarla karşılaşabilirim ?

Selamlar. Iphone 15 kullacısıyım. Son güncellemeyi beğenmediğim için yapmadım. Bazıları da sıkıntılı olduğunu söylüyordu. Bu güncellemeyi yapmam gerekiyor mu ? Yapmazsam ne tarz sıkıntılarla karşılaşabilirim ?
26 dan bahsediyorsan yapma hiçbir kaybın olmaz tersine 26 telefon kastırıyor şuan.

normal sirasi gelince yap , akicilikta ise bir arkadasim yapti akicilikta bir sorun yok gibiydi.

26 sürümüyse 15 pro var yaptım 0 sıkıntı
26 sanırım bakmadım, en son sürüm hangisisyse o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Denetim kısmını aşşağı indirince (wifi,bluetooh, fener kısmı) titiriyo gibi oluyo arada, ben de o yüzden güncellesem mi diye düşündüm.

ben hiçbir sorun yaşamadım betadayken alıyorum çoğunlukla 26 yı almamıştım kötüydü şimdi düzeldi. pil konusunu düzelttiler benim daha çok gidiyo önceki sürüme göre kamera ayar yapınca aynı kamera iyi çekiyor kasma donma yok

Denetim kısmını aşşağı indirince (wifi,bluetooh, fener kısmı) titiriyo gibi oluyo arada, ben de o yüzden güncellesem mi diye düşündüm.
öyle bi sorun yaşamadım

ben hiçbir sorun yaşamadım betadayken alıyorum çoğunlukla 26 yı almamıştım kötüydü şimdi düzeldi. pil konusunu düzelttiler benim daha çok gidiyo önceki sürüme göre kamera ayar yapınca aynı kamera iyi çekiyor kasma donma yok

öyle bi sorun yaşamadım
Teşekkürler. Birkaç kişi daha yazarsa ona göre güncelleyeceğim. O şeffaf temayı beğenmedim çünkü.

Planlı eskitme olduğu için telefon 3 nesil önce kesinlikle kasma yapacığını düşünüyorum. Bence yapmana gerek yok, tabii ki de senin tercihin.

Geri