Neler Yeni

Sonunda sistemimi bitirdim!

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Ben 5900x i aldığımda 12. nesil çıkmamıştı
@RevDeisDou Hucam siz neler diyeceksiniz bu konuda :monkahmm:
Mesaj otomatik birleştirildi:

sistem güzel hocam k530 ile k630 ın arasında sadece bluetooth farkı var bu arada ama ben senin yerinde olsam en az rk61 kullanırdım
Anladım hocam o zaman K630 alırım bu arada ben çok araştırdım size bilgisini vereyim bu baktıklarım yeni çıkan klavyeler ayriyeten royal'den daha iyiler dayanıklılık konfor switch kalitesi olarak sadece isime 1800 TL vermek biraz saçma aynı özellikler var ve Redragon TR garantisi var dilerseniz türkçe keycapslerle bile geliyor aklınızda bulunsun. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 5900x i aldığımda 12. nesil çıkmamıştı
O zaman hocam ben intel sistem mi toplayım şimdi?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Sen nasıl bir kralsın yürüyemiyor bak taşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ş-şey pardon.. İşin şakası bir yana hocam bir şey sorucam anakart harika renkler de görünüşte harika fakat sanki usb portları biraz az gibi?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Sen nasıl bir kralsın yürüyemiyor bak taşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ş-şey pardon.. İşin şakası bir yana hocam bir şey sorucam anakart harika renkler de görünüşte harika fakat sanki usb portları biraz az gibi?
çoklayıcı alırsın çok da önemli değil

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Bunun tarzında farklı anakart var mı yoksa buda mı en iyisi?
O Asus olan en ucuz beyaz Z690 anakart, o anakarttan sonra en ucuz beyaz anakart bu anakart:
ancak Micro ATX olduğundan dolayı ben tercih etmezdim

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Sistem güzel ama yeni çıkacak parçalarla sistem toplamanızı öneririm. Sistemi toplamış mıydınız?

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
O Asus olan en ucuz beyaz Z690 anakart, o anakarttan sonra en ucuz beyaz anakart bu anakart:
ancak Micro ATX olduğundan dolayı ben tercih etmezdim
Hocam ben size şöyle sorayım fiyat performans olarak en iyisi hangisi anakartın? eğer o önerdiğiniz asus ise listemi ona göre değiştireceğim kasama da uyumlu olması gerekiyor çünkü, Bir başka soru RAM kısmında ve Soğutma kısmında herhangi bir problem yaşar mıyım?

Sistem güzel ama yeni çıkacak parçalarla sistem toplamanızı öneririm. Sistemi toplamış mıydınız?
Yok hocam toplamadım şuan cfranko hocam ile beraber intel sisteme geçiyorum şuan daha yeni güncel ekran kartı kısmına sonra bakacağım.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Hocam ben size şöyle sorayım fiyat performans olarak en iyisi hangisi anakartın? eğer o önerdiğiniz asus ise listemi ona göre değiştireceğim, Bir başka soru RAM kısmında ve Soğutma kısmında herhangi bir problem yaşar mıyım?
F/P olarak en iyisi Asus, O Asus zaten DDR4 bir anakart o yüzden ram olayı zaten sıkıntısız, soğutucu olarak da LGA 1700 sokete uyumlu beyaz soğutucu var mı bilmiyorum ama soğutucu siyah olsa da olur diyorsanız sıkıntı olmaz

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,804