Sabah 6Bir Şey Diycem Kanal Test Yayını Bittikten Sonra Yarın Saat Kaçta Açılır?
4K olması imkansız ama HD olması büyük ihtimalle olurUmarım HD Veya 4K Olur Yayın Bittikten Sonra
@TURBOKAN_TR @bugraaykac yeni bir tanıtım gördüm sefillerden ve sanırım beyblade x'den sahneler içeriyordu ayrıca yeni naruto sahneleri tom sawyer falan da vardı sanırım kanalın bu ay yayınlayacağı tüm içerikleri içeren ilk tanıtım
0:57'deki dizi hangi dizi acaba sadece bu fragmanda görünüyor ama diğerlerinde gözükmüyor yoksa TRT Çocuk'ta yayınlanan Tuhaf Işler Takımı'nı mı yayınlayacaklar?
Gördüğüm buydu yeni değilmiş
Onu geçtim web sitelerinde bile hala şifre var herkese açık değilNormal yayınının başlamasına saatler kaldı ama ne bir yayın akışı yok ne de sosyal medya hesapları aktif değil. Umarım bu dediklerim bir an önce yarın olur da kanal iyi bir potansiyele ulaşır ve diğer çocuk kanallarından daha çok izlenir.
Böyle geleceklerse gelmesinler bir zahmet evet kanal diğer kanallara göre daha iyi bir kalitede yayın yapıyor ama sosyal medya hesabı yayın akışı olmayan kanal mı olur Allah aşkına?Onu geçtim web sitelerinde bile hala şifre var herkese açık değil
Çok özensiz bir giriş yapıyorlar ülkeye maalesefBöyle geleceklerse gelmesinler bir zahmet evet kanal diğer kanallara göre daha iyi bir kalitede yayın yapıyor ama sosyal medya hesabı yayın akışı olmayan kanal mı olur Allah aşkına?
Şunlara hep birlikte e posta atsak mı acabaÇok özensiz bir giriş yapıyorlar ülkeye maalesef
Gece yarısı açabilirler.Böyle geleceklerse gelmesinler bir zahmet evet kanal diğer kanallara göre daha iyi bir kalitede yayın yapıyor ama sosyal medya hesabı yayın akışı olmayan kanal mı olur Allah aşkına?
Hazırlıklar tamam diyorsun yani