Neler Yeni

Sparkle arc a750 alınır mı

KaanBekir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kaan
7500fli bir sistemim var oyunlarla aman aman işim yok bannerlord aoe 4 falan oynarım arada sırada sparkle arc a750 indirimde almak istiyorum sizce işimi görür mü yoksa başımı ağrıtır mı bütçem de 6k civarında

PANTÜRK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Burak Taşdemir
hangi ekran kartından geçeceksin sistemin özellikleri nedir?

KaanBekir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu anda ekran kartım yok
R5 7500f işlemci
Msi pro 620m e anakart
Msi 600w 80+ psu
Crucial 16x2 32 gb 4800mhz ddr5 ram
hangi ekran kartından geçeceksin sistemin özellikleri nedir?
ADATA 512gb nvme m2 ssd

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Emirhan
7500fli bir sistemim var oyunlarla aman aman işim yok bannerlord aoe 4 falan oynarım arada sırada sparkle arc a750 indirimde almak istiyorum sizce işimi görür mü yoksa başımı ağrıtır mı bütçem de 6k civarında
Ucuz güzel kart hocam driver sorunları optimizasyonları filan sürekli düzeltiliyor fiyatıda güzel gibi alınır

KaanBekir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kaan
Ucuz güzel kart hocam driver sorunları optimizasyonları filan sürekli düzeltiliyor fiyatıda güzel gibi alınır
Isınma konusunda sürekli bir tartışma olmuş ama o yüzden biraz tereddüt etmiştim

PANTÜRK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Burak Taşdemir
Sistemin güzel. Sparkle ARC 750 fiyatı güzel şayet rpm devir hızı çok yüksek olmasına rağmen 80 dereceleri gören bir kart. Çoğu kişi tam devirde fanları döndürerek sıcaklığı düşürmeye çalışıyor, bu da ses açısından çok rahatsız edici bir durum ortaya çıkartıyor. Ben çok eski bir sistemden arc 750 ye geçişi bir nebze kabul edebilirim ama senin sistemin iyi.

Taksit yapıp 6 aya yayabilir ve bu süreçte para ekleyebilirsen seni 5 sene en üst seviyede tutacak bir kart önerebilirim. Bütçe az ama 2-3 ay sonra arttırabilirsen bu kart alınabilir.

KaanBekir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kaan
Sistemin güzel. Sparkle ARC 750 fiyatı güzel şayet rpm devir hızı çok yüksek olmasına rağmen 80 dereceleri gören bir kart. Çoğu kişi tam devirde fanları döndürerek sıcaklığı düşürmeye çalışıyor, bu da ses açısından çok rahatsız edici bir durum ortaya çıkartıyor. Ben çok eski bir sistemden arc 750 ye geçişi bir nebze kabul edebilirim ama senin sistemin iyi.

Taksit yapıp 6 aya yayabilir ve bu süreçte para ekleyebilirsen seni 5 sene en üst seviyede tutacak bir kart önerebilirim. Bütçe az ama 2-3 ay sonra arttırabilirsen bu kart alınabilir.

6700xt kullanmıştım çok sağlam güzel karttı ama ben bu kartı yaza kadar kullanacağım o yüzden böyle düşük fiyatlı sıfır alayım da başım ağrımasın kafasındayım ikinci el alsam ne olacağı meçhul diye düşündüm

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,088
İsim
Zeki Müren
Tahminimce bu ayın 26sında filan kasım indirimlerinin tepe noktasında bayağı iyi indirime girer çünkü intel yeni bir kart üreticisi ya satmak icin güzel indirim yapar diye düşünüyorum. İndirimde kesinlikle alınabilecek bir kart

PANTÜRK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Burak Taşdemir
6700xt kullanmıştım çok sağlam güzel karttı ama ben bu kartı yaza kadar kullanacağım o yüzden böyle düşük fiyatlı sıfır alayım da başım ağrımasın kafasındayım ikinci el alsam ne olacağı meçhul diye düşündüm
Tercih senin hocam valorant gibi işlemci isteyen bir oyunda bile yüksek ısılarda çalıştığını duymuştum. Ben olsam sparkle üretimi arc 750 almam. Bu fiyata intel arc 750 olsaydı hiç durma al derdim ama sparkle öyle bir ürün yapmış ki ben yanıyorum diyor kart.

KaanBekir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kaan
Tahminimce bu ayın 26sında filan kasım indirimlerinin tepe noktasında bayağı iyi indirime girer çünkü intel yeni bir kart üreticisi ya satmak icin güzel indirim yapar diye düşünüyorum. İndirimde kesinlikle alınabilecek bir kart
Tercih senin hocam valorant gibi işlemci isteyen bir oyunda bile yüksek ısılarda çalıştığını duymuştum. Ben olsam sparkle üretimi arc 750 almam. Bu fiyata intel arc 750 olsaydı hiç durma al derdim ama sparkle öyle bir ürün yapmış ki ben yanıyorum diyor kart.
O zaman ben en güzeli şu anda bir şey almayayım indirim bekleyeyim 5700e var şu an ama

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
6K bütçen var ise alınabilir dostum. 6.000 TL'ye performanslı sıfır kart yok.

zalfo430

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Arda Yılmaz
Bende var bu kart bf 1 de ultra ayar 1080p ve çözünürlük arttırmayı %200 yaparak 180watt kullanımda 75-76 dereceleri görmüştüm bence gayet normal değerler zaten kulaklık taktığım için fan sesi duyulmuyor. Benim kasa da 3 fan var bu arada daha iyi kasalarda daha düşük sıcaklık alınabilir.

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Ahmet Berat AĞCA
6k ya bazen vade farksız taksit ile veriyorlar. Sparkle modelini pek sevmem ancak sıfır kanadında daha iyi bir ekran kartı yok.

Top Bottom