❌İndirim Bitti! Spigen Legato Arc R72E 120 TL

Benim başvurum 03.01 tarihinde gündeme alınmış, hatta başvurumdaki tutar hatalıydı muhtemelen ki, daha yüksek bir tutar ile düzeltmişler. Arkadaşımın başvurusunu ise 29.12 tarihinde gündeme almışlar. Yakında sonuç çıkar muhtemelen. Gelişme oldukça güncellerim.

Benim başvurum 03.01 tarihinde gündeme alınmış, hatta başvurumdaki tutar hatalıydı muhtemelen ki, daha yüksek bir tutar ile düzeltmişler. Arkadaşımın başvurusunu ise 29.12 tarihinde gündeme almışlar. Yakında sonuç çıkar muhtemelen. Gelişme oldukça güncellerim.
Rica etsem thh nin sayfasında başvuru tarihçesini ss atarmısınız?

Forumda sanırım sadece benimkine savunma göndermişler. Tarihçede öyle yazıyor. Keşke savunmayıda görebilsek ne dediler

1704452647215.png

Benim şu şekilde.

1704771904944.png

sonunda gündeme almışlar :d

arkadaşıma olumlu sonuç geldi, henüz firma iletişime geçmedi. Benim karar da yakında çıkar, hayırlısı bakalım.

Bizi takan yok hala aynı ben de durum bakalım bekliyoruz

IMG_20231210_024344.jpg

Beyler birkaç saat önce aradılar ve özür dileriz cart curt biraz kolpa sıktılar sonra özür niyetinde 500 tl hediye çeki tanımlayalım dediler bende düşüneceğim dedim ve benim süreç hala ilk aşamada umudu kestim sayılır sizce kabul etmelimiyim? Bu arada ben 2 adet 48w şarj cihazı ve bir adet kulaklığı 400 TL'ye alacağım davayı kazanırsam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,864
Üyeler
184,065
Son üye
subdomainemre
Geri