yavaş yavaş esneyin spordan önce 1 hafif set girin ağrı falan kalmazben spor yaptıktan ertesi gün heryerim ağrıyor o günde yapmak istiyorum spor ama ağrıdığı için yapamıyorum esnemede yapıyorum önceden ama hala öyle nasıl çözebilirim
Ertesi gün ağrıdığı için yapmıyorsun o yüzden sürekli ağrıyor. 1-2 gün ağrıya ağrıya, ağırlıkları biraz düşük tutarak yaparsan alışır kasların.
yavaş yavaş esneyin spordan önce 1 hafif set girin ağrı falan kalmaz
Dostlar, konu sahibi arkadaşımız yeni başlamış gibi gözüküyor. Bence ne programı yaptığını bilmeden böyle demeyelim. Tüm vücut programı yapıyorsa art arda yapmasını tavsiye etmek mantıklı olmayacaktır.ağırdığı için bırakma o gün istemesende git zaten çalıştıkça ağrılar azalır, açılırsın
Git zorla geçer demişler de bence tüm vucudun ağrıyorsa dinlen spor yapmak sadece ağırlık kaldırmak değildir hocam dinlemeden gelişemezsin yeni başladıysan çok ağır girme, uzun süredir yapıyorsan antremanları hafif azalt sonra gün gün arttır.
deneyeceğim hocamDostlar, konu sahibi arkadaşımız yeni başlamış gibi gözüküyor. Bence ne programı yaptığını bilmeden böyle demeyelim. Tüm vücut programı yapıyorsa art arda yapmasını tavsiye etmek mantıklı olmayacaktır.
Yeniysen bu şiddetli ağrı muhabbeti 1 ay içinde geçecektir. Bu süreci desteklemek için magnezyum hapı kullanabilirsin. Uykunu düzgün almalısın ve bol proteinli beslenmelisin. Ek olarak programa başlamadan önce bir 5 dakikanı ısınma hareketlerine ayır, böylece sakatların riskin de azalacaktır.