Spor yaparken 4. ayımda yaşadığım sorundu mide bulantısı fakat yemek felan normal yiyordum,doktora gittiğimde fazla protein hastalığı çıkmıştı.Çoğu şeyini normal yapıyorken midem bulanıyorsa doktora gitmelisin.Fakat su içince veya yemek yemediğinde oluyorsa gayet normal.bu gün 3 km felan koşu yaptım midem baya bulandı kahvaltı felan yapmamıştım. yarın yine koşçam midemin bulanmaması için ne yapmalıyım?
Spora gitmeyebilirsin.bu gün 3 km felan koşu yaptım midem baya bulandı kahvaltı felan yapmamıştım. yarın yine koşçam midemin bulanmaması için ne yapmalıyım?
Yemek ye atıştır bişeyler ondan sonra git bulanır normaldir yemeğini filan ye 2 saat sonra run forest runbu gün 3 km felan koşu yaptım midem baya bulandı kahvaltı felan yapmamıştım. yarın yine koşçam midemin bulanmaması için ne yapmalıyım?
knk 4.ayağım diye okudum.Spor yaparken 4. ayımda yaşadığım sorundu mide bulantısı fakat yemek felan normal yiyordum,doktora gittiğimde fazla protein hastalığı çıkmıştı.Çoğu şeyini normal yapıyorken midem bulanıyorsa doktora gitmelisin.Fakat su içince veya yemek yemediğinde oluyorsa gayet normal.
knk normalde 2 simit yerim 1 simiti zor bitirdim spordan sonrabulantı ilacı bulamaz isen spordan sonra bi nane limon patlat
knk ben spor diye yapıyorum sen çikolata ye diyon ateşe barutla yaklaşmak gibi bir şeyEn azından ufak bi metro snickers falan yiyebilirsin başlamadan önce
Spor yaparken 4. ayımda yaşadığım sorundu mide bulantısı fakat yemek felan normal yiyordum,doktora gittiğimde fazla protein hastalığı çıkmıştı.Çoğu şeyini normal yapıyorken midem bulanıyorsa doktora gitmelisin.Fakat su içince veya yemek yemediğinde oluyorsa gayet normal.
hocam dedikleriniz çakışıyor hangisi doğruYemek ye atıştır bişeyler ondan sonra git bulanır normaldir yemeğini filan ye 2 saat sonra run forest run
spora gitmeden yemeğini ye sabah sadece simit yeme elma vs. tüket hatta sabah kahvaltı yapknk normalde 2 simit yerim 1 simiti zor bitirdim spordan sonra
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk ben spor diye yapıyorum sen çikolata ye diyon ateşe barutla yaklaşmak gibi bir şey
baya mantıklı bu gün öyle düşündüm sonra vaz geçtimSpora gitmeyebilirsin.
kahvaltıyı spordan sonra yaptımspora gitmeden yemeğini ye sabah sadece simit yeme elma vs. tüket hatta sabah kahvaltı yap
işte diyorum ki spora aç karına gidersen bayılırsın güzelce kahvaltını yap sağlıklı bir vücudun olurbaya mantıklı bu gün öyle düşündüm sonra vaz geçtim
kahvaltıyı spordan sonra yaptım
Dediklerimiz çakışmıyor,eğer normal olarak yaklaşık 1-2 saat önceden düzgün yemek yiyip gittiğinizde mide bulantısı oluyorsa bu normal değidlir.knk normalde 2 simit yerim 1 simiti zor bitirdim spordan sonra
knk ben spor diye yapıyorum sen çikolata ye diyon ateşe barutla yaklaşmak gibi bir şey
hocam dedikleriniz çakışıyor hangisi doğru
spor yaptığım yer 1.3km uzaklıkta okadar gidiyorum sonra 3 km koşuyorum sonra 1.3km geri geliyorum kahvaltı tıkamaz mı ?işte diyorum ki spora aç karına gidersen bayılırsın güzelce kahvaltını yap sağlıklı bir vücudun olur
knk uyanınca gidiyorum sporaDediklerimiz çakışmıyor,eğer normal olarak yaklaşık 1-2 saat önceden düzgün yemek yiyip gittiğinizde mide bulantısı oluyorsa bu normal değidlir.
Arkadaş orada mide bulantısı normaldir yazmış bunun derecesi önemli sende ne kadar ciddi.Benim çok fazla bulanmıştı ve soyunma odasına geçip elime ayakkabımı poşetimi aldım ayakkabıyı çıkardığım gibi istifra etmişt.im.