Neler Yeni

Spor yaparken midemin bulanmaması için ne yapmalıyım

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
bu gün 3 km felan koşu yaptım midem baya bulandı kahvaltı felan yapmamıştım. yarın yine koşçam midemin bulanmaması için ne yapmalıyım?

Nyan_Chicken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Nyan_Chicken
bulantı ilacı bulamaz isen spordan sonra bi nane limon patlat

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
bu gün 3 km felan koşu yaptım midem baya bulandı kahvaltı felan yapmamıştım. yarın yine koşçam midemin bulanmaması için ne yapmalıyım?
Spor yaparken 4. ayımda yaşadığım sorundu mide bulantısı fakat yemek felan normal yiyordum,doktora gittiğimde fazla protein hastalığı çıkmıştı.Çoğu şeyini normal yapıyorken midem bulanıyorsa doktora gitmelisin.Fakat su içince veya yemek yemediğinde oluyorsa gayet normal.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Yemek ye atıştır bişeyler ondan sonra git bulanır normaldir yemeğini filan ye 2 saat sonra run forest run

Excaptan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Lütfi
En azından ufak bi metro snickers falan yiyebilirsin başlamadan önce

ArdaBKC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Arda
Spor yaparken 4. ayımda yaşadığım sorundu mide bulantısı fakat yemek felan normal yiyordum,doktora gittiğimde fazla protein hastalığı çıkmıştı.Çoğu şeyini normal yapıyorken midem bulanıyorsa doktora gitmelisin.Fakat su içince veya yemek yemediğinde oluyorsa gayet normal.
knk 4.ayağım diye okudum.

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bulantı ilacı bulamaz isen spordan sonra bi nane limon patlat
knk normalde 2 simit yerim 1 simiti zor bitirdim spordan sonra
Mesaj otomatik birleştirildi:

En azından ufak bi metro snickers falan yiyebilirsin başlamadan önce
knk ben spor diye yapıyorum sen çikolata ye diyon :) ateşe barutla yaklaşmak gibi bir şey :)

Yemek ye atıştır bişeyler ondan sonra git bulanır normaldir yemeğini filan ye 2 saat sonra run forest run
hocam dedikleriniz çakışıyor hangisi doğru

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk

knk ben spor diye yapıyorum sen çikolata ye diyon :) ateşe barutla yaklaşmak gibi bir şey :)
spora gitmeden yemeğini ye sabah sadece simit yeme elma vs. tüket hatta sabah kahvaltı yap

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
baya mantıklı :) bu gün öyle düşündüm sonra vaz geçtim

kahvaltıyı spordan sonra yaptım
işte diyorum ki spora aç karına gidersen bayılırsın güzelce kahvaltını yap sağlıklı bir vücudun olur

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem

hocam dedikleriniz çakışıyor hangisi doğru
Dediklerimiz çakışmıyor,eğer normal olarak yaklaşık 1-2 saat önceden düzgün yemek yiyip gittiğinizde mide bulantısı oluyorsa bu normal değidlir.
Arkadaş orada mide bulantısı normaldir yazmış bunun derecesi önemli sende ne kadar ciddi.Benim çok fazla bulanmıştı ve soyunma odasına geçip elime ayakkabımı poşetimi aldım ayakkabıyı çıkardığım gibi istifra etmişt.im.

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
işte diyorum ki spora aç karına gidersen bayılırsın güzelce kahvaltını yap sağlıklı bir vücudun olur
spor yaptığım yer 1.3km uzaklıkta okadar gidiyorum sonra 3 km koşuyorum sonra 1.3km geri geliyorum kahvaltı tıkamaz mı ?

Dediklerimiz çakışmıyor,eğer normal olarak yaklaşık 1-2 saat önceden düzgün yemek yiyip gittiğinizde mide bulantısı oluyorsa bu normal değidlir.
Arkadaş orada mide bulantısı normaldir yazmış bunun derecesi önemli sende ne kadar ciddi.Benim çok fazla bulanmıştı ve soyunma odasına geçip elime ayakkabımı poşetimi aldım ayakkabıyı çıkardığım gibi istifra etmişt.im.
knk uyanınca gidiyorum spora

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,131
Üyeler
163,785
Son üye
vatansemi
Top Bottom