SEmrey
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 505
SİMGE İCARDİYİ FALAN FİLAN BOŞVER BU ÇOCUĞU ALAgalar bu normal dimi49.000 dk müzik dinlemisim top 5 simge
SİMGE İCARDİYİ FALAN FİLAN BOŞVER BU ÇOCUĞU ALAgalar bu normal dimi49.000 dk müzik dinlemisim top 5 simge
Simge fanıyım diyenler bir daha düşünsün hocam artıkSİMGE İCARDİYİ FALAN FİLAN BOŞVER BU ÇOCUĞU AL
232k ??????????? helal olsun hocam
bu ne lan uyurken bile şarkıyla mı uyuyorsun, Sağlam sanatçılar bu arada
Hocam normalde bende günde en az 2 3 saatimi müziğe ayırırımda galiba siz çok farklı bir seviyesiniz
Hocam googlea yaz spotify wrapped diye tıkla otomatik atıyor zatenbeyler nasıl giricez telden bilmediğimden soruyorum
İnternete spotify wrapped yazın hocam ardından sayfadan get appe basın sizi uygulamaya yönlendirir uygulamanın kendisinde gözükmüyor çünkü şuanbeyler nasıl giricez telden bilmediğimden soruyorum
Hocam birkaç senedir böyle iş yaparken ders çalışırken vesaire arkada şarkı açık olduğundan232k ??????????? helal olsun hocam
Uyurken maks 1 saat oluyoda onun harici gün içinde genelde her an dinliyorum sadece son birkaç hafta biraz yordu teşekkürler bu arada seninkide sağlamdı görmüştümbu ne lan uyurken bile şarkıyla mı uyuyorsun, Sağlam sanatçılar bu arada
Günde 10 saat falan yapıyor galiba birkaç senedir böyle gidiyorda yormaya başladı biraz seneye düşebilir gibiHocam normalde bende günde en az 2 3 saatimi müziğe ayırırımda galiba siz çok farklı bir seviyesinizSiz yaptığım hesaba göre 161 gün müzik dinlemişsiniz helal olsun