piyasada 1200-1400 civarı herhalde. gerçi 1100 küsüre de var yer yer. geçenki indirimlerde kaçırmıştım şimdi aldım. belki almayı düşünen vardır.
Evet garanti notlarında yazıyor ömür boyuAmazondan alınan stanley ürünlerinde ömür boyu garanti var mı? Ona göre bunu almayı düşünüyorum
Kaydettirdim , amazondan almıştım.Amazondan alınan stanley ürünlerinde ömür boyu garanti var mı? Ona göre bunu almayı düşünüyorum
Normalde almaktan vazgeçmiştima ma taksiti görmemişim. Almaya karar verdim9 Ay taksit var bilginize.
bu kadar mı iyimiş ya? bi tane daha alayım bari durTaksiti görünce bende 2 tane aldım.
Evet garanti notlarında yazıyor ömür boyu
Hangi site üzerinden kayıt yapıyoruz? 2 yıl önce A101 den aldığım bir yemek termosu vardı acaba onuda kayıt ettirebilir miyim?Kaydettirdim , amazondan almıştım.
Termos altında barkod var tarayinca sizi siteye yönlendiriyor.Hangi site üzerinden kayıt yapıyoruz? 2 yıl önce A101 den aldığım bir yemek termosu vardı acaba onuda kayıt ettirebilir miyim?
Tamamdır yeni gelen için yapacağım. Eskisi için ne yapabilirim bilginiz var mı?Termos altında barkod var tarayinca sizi siteye yönlendiriyor.