Sllent
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 9,287
Genel olarak Ford'un özelliği değil mi o?Ford mondeo al bak keyfine.2 sene 2010 mondeo sw ye bindim çok rahat bi sorun yok , yola yapışıyor tavsiye ederim.
Genel olarak Ford'un özelliği değil mi o?Ford mondeo al bak keyfine.2 sene 2010 mondeo sw ye bindim çok rahat bi sorun yok , yola yapışıyor tavsiye ederim.
evet öyle ama mondeo ayrıGenel olarak Ford'un özelliği değil mi o?
Hocam jeep grand cherooke öneririm ben. Otomatik vitesini kullanma fırsatım oldu hem konforlu hem de iyi gidiyor ve büyük bir araç
knkm bizde zaten i20 var ama ben station wagon tarzı arıyorum
knkm bizde zaten i20 var ama ben station wagon tarzı arıyorum
www.instagram.com
knk o jeepi alırsam sanayiden çıkmam gibime geliyorbizim burada galeri var sahibinin oğlu orta okul arkadaşımdır istersen sorayım senin için
bahsettiğim jeep
![]()
TARIK OTOMOTİV ARTVİN on Instagram: "2004 GRAND CHEROKEE 2.7 LİMİTED 4x4 OTOMATİK"
61 likes, 0 comments - tarikotomotivartvin on June 10, 2021: "2004 GRAND CHEROKEE 2.7 LİMİTED 4x4 OTOMATİK".www.instagram.com
bunu değil ama benzeri bir tanıdığımda vardı kullanmıştım çok güzel araç station wagon gibi
knk o jeepi alırsam sanayiden çıkmam gibime geliyor
o yaştaki arabaların km'si çok fazla oluyor ve dizel araba olduğu için motor ömrü dolmuş zaten bende patlar anlıyacağın ama km'si düşükse düşünülürneden?
Temizse bile bunlar benzini içero yaştaki arabaların km'si çok fazla oluyor ve dizel araba olduğu için motor ömrü dolmuş zaten bende patlar anlıyacağın ama km'si düşükse düşünülür
o yaştaki arabaların km'si çok fazla oluyor ve dizel araba olduğu için motor ömrü dolmuş zaten bende patlar anlıyacağın ama km'si düşükse düşünülür
fazla be knkm288 bindeymiş
Hocam station istiyor hatchback değil