Steam Hesabım Çalındı

peoples

80+
Reaksiyon skoru
20
Konuya açıklık getirmek gerekirse, 3 sene önce birinden mail değişim yoluyla Steam hesabı satın almıştım. Cumartesi günü hesaba giriş yapmak için maile gelen guard kodunu girip hesaba girdim, oyun oynadım ve çıktım. Dün farkettim ki mail ve hesap şifresi değişmiş. Bu konuda ne yapabilirim?

Ticket attım, hesabı kilitleyip kurtarma linkini de kullanmış sanırım. Geri alabilir miyim endişeliyim.
o steam hesabında yakın bir zamanda senin tarafından satın alım yapıldığını kanıtlarsan geri alabilirsin. biraz gıcık bir süre fakat uğraşman lazım.

o steam hesabında yakın bir zamanda senin tarafından satın alım yapıldığını kanıtlarsan geri alabilirsin. biraz gıcık bir süre fakat uğraşman lazım.
Açıkçası aldıktan sonra satın alım yapmadım sanırım, zaten ara sıra takıldığım bir hesaptı. Ticket atıp en son benim giriş yaptığımı belirttim ancak sonuca hep beraber bakacağız.

Açıkçası aldıktan sonra satın alım yapmadım sanırım, zaten ara sıra takıldığım bir hesaptı. Ticket atıp en son benim giriş yaptığımı belirttim ancak sonuca hep beraber bakacağız.
yani hesaba senin giriş yaptığını kanıtlarsan ve bilgileri doğru bir şekilde aktarırsan yardımcı olacaklardır. steam o konuda iyi diye düşünüyorum.

O halde işin çok zor ama steam ile iletişime geç uzun bir süreç seni bekliyor gibi duruyor. Hesapta önceden kullandığın bilgiler ile sana ait olduğunu doğrulayabilirsin. Ama hesabı satın aldığını yazma direk hesabı kapatırlar steamde hesap alım-satımı yasak.

O halde işin çok zor ama steam ile iletişime geç uzun bir süreç seni bekliyor gibi duruyor. Ama hesabı satın aldığını yazma direk hjesabı kapatırlar steamde hesap alım-satımı yasak.
Farkındayım, öyle bir bilgi vermedim şimdilik. Sadece mail değişmiş vs dedim.

yani hesaba senin giriş yaptığını kanıtlarsan ve bilgileri doğru bir şekilde aktarırsan yardımcı olacaklardır. steam o konuda iyi diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim, arkadaşlarımı vs. silmiş, hesap ismini değiştirmiş.

Geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda geri alırsın.

Geri