STEAM HESABIM ÇALINDI!

ARKADAŞLAR BÜTÜN BİLGİLERİM TELEFON NUMARASI E POSTA ŞİFRE DEĞİŞMİŞ ,MOBİL DOĞRULAYICI KALDIRILMIŞ. STEAME TİCKET AÇTIM. KART BİLGİLERİMİ VE MAİLDE Kİ DEKONTLARI ATTIM. KAFAYI YİCEM ŞUAN NASIL YEDİM NASIL BOŞLUĞUMA GELDİ ANLAMADIM. GERİ ALABİLİRMİYİM SİZCE ?

Ticket atıcaksın dostum ingilizce ve en son hangi karttan steam'den alış veriş yaptığını belirteceksin kart bilgilerini gireceksin ayrıca fatura dekont vs varsa mobil bankacılıktan direk steamın çektiği onun dekontunuda gönder 1 haftaya geri alırsın hesabı
1 hafta değil genellikle 3 gün sürüyor. Hatta hafta içi ise 1 günde hesabı kurtarabiliyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ARKADAŞLAR BÜTÜN BİLGİLERİM TELEFON NUMARASI E POSTA ŞİFRE DEĞİŞMİŞ ,MOBİL DOĞRULAYICI KALDIRILMIŞ. STEAME TİCKET AÇTIM. KART BİLGİLERİMİ VE MAİLDE Kİ DEKONTLARI ATTIM. KAFAYI YİCEM ŞUAN NASIL YEDİM NASIL BOŞLUĞUMA GELDİ ANLAMADIM. GERİ ALABİLİRMİYİM SİZCE ?
Alabilirsiniz hocam her şeyi doğru cevapladıysanız.

Arkadaşlar instagramdan arkadaş eklemek için bir kız bana yazdı. Linke tıkladım ve giriş yapmayı istedi aynı steam sayfası gibi anlamadım. Giriş yapar yapmaz hesabımın bütün bilgileri değişti.

Alıntıyı görüntüle

Acil ne yapmam gerekiyor yadım edin Steam mobil kimlik doğruluyacısı bile kapanmış. Hesaba para felan yatırmıştım.
Kanka kusura bakma ama sende de bi ena- saflık var.

Arkadaşlar instagramdan arkadaş eklemek için bir kız bana yazdı. Linke tıkladım ve giriş yapmayı istedi aynı steam sayfası gibi anlamadım. Giriş yapar yapmaz hesabımın bütün bilgileri değişti.

Alıntıyı görüntüle

Acil ne yapmam gerekiyor yadım edin Steam mobil kimlik doğruluyacısı bile kapanmış. Hesaba para felan yatırmıştım.
Hocam gmailinize gelen eski fatura ile bile kanıtlayabilirsiniz bunu steam desteğe yazın

alırsınız rahat olun.

Yememekte mümkün değil baksanıza site güvenli kusursuz yapmışlar. Nasıl becermişler anlayamıyorum.

Ekler

• 1661101510437.png
    1661101510437.png
    982.4 KB · Hit: 102
Yememekte mümkün değil baksanıza site güvenli kusursuz yapmışlar. Nasıl becermişler anlayamıyorum.
Artık siteler gelişti oltaya düşmek bu kadar kolay artık. Bir an dalgınlığınız ile her şeyinizi kaybedersiniz dikkat edin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,316
Üyeler
184,293
Son üye
uct404
Geri