Neler Yeni

Steam Kütüphanesi ve Eski Oyunlar ?

revajr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Reva Junior
Arkadaşlar merhaba ben genelde oyun aldığım da o oyunun eski oyunlarını da alıp oynuyorum mesela star wars ın çok eski yapımları var 1-2 tl lik 1990 yapımı eski oyunlar bunun gibi oynamak istediğim serilerin çok eski oyunları var almayı düşünüyorum sizce kütüphanem de çok çer çöp toplamış gibi gözükür mü böyle bir kütüphane görseniz ne düşünürdünüz ?
(Bir de sadece eski oyunlar olmayacak tabii ki o oyunların son oyunları ve şuan güncel olan yeni çıkmış-çıkacak tüm oyunlar olacak)

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,487
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Arkadaşlar merhaba ben genelde oyun aldığım da o oyunun eski oyunlarını da alıp oynuyorum mesela star wars ın çok eski yapımları var 1-2 TL lik 1990 yapımı eski oyunlar bunun gibi oynamak istediğim serilerin çok eski oyunları var almayı düşünüyorum sizce kütüphanem de çok çer çöp toplamış gibi gözükür mü böyle bir kütüphane görseniz ne düşünürdünüz ?
(Bir de sadece eski oyunlar olmayacak tabii ki o oyunların son oyunları ve şuan güncel olan yeni çıkmış-çıkacak tüm oyunlar olacak)
Nasıl göründüğü önemli değil bence. Oynamak istiyorsan oyna.

revajr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Reva Junior
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl göründüğü önemli değil bence. Oynamak istiyorsan oyna.
sherlock un tüm oyunlarını da almak istiyorum :D
yani kötü gözüksün istemiyorum ama arkadaşım aksine iyi gözükür oyun bakımından bol bir kütüphanen olduğu için dedi zaten ben de sadece eski oyunlar olmayacak yeni çıkmış tüm oyunları da almaya karar verdim

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,487
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
yani kötü gözüksün istemiyorum ama arkadaşım aksine iyi gözükür oyun bakımından bol bir kütüphanen olduğu için dedi zaten ben de sadece eski oyunlar olmayacak yeni çıkmış tüm oyunları da almaya karar verdim
Sen bilirsin dostum. Sherlock'un oyunlarını pek önermem ama. Dursun kütüphanemde diyorsan alabilirsin.

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Ne dertler var be.

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
Hocam istediğin oyunu al, şahsen ben bir şey düşünmem :D

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,397
İsim
berk
Arkadaşlar merhaba ben genelde oyun aldığım da o oyunun eski oyunlarını da alıp oynuyorum mesela star wars ın çok eski yapımları var 1-2 TL lik 1990 yapımı eski oyunlar bunun gibi oynamak istediğim serilerin çok eski oyunları var almayı düşünüyorum sizce kütüphanem de çok çer çöp toplamış gibi gözükür mü böyle bir kütüphane görseniz ne düşünürdünüz ?
Ben sırf kart düşürmek için 20-30 tane hentai oyunu aldım kimse bişey demedi.

revajr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Reva Junior
Ben sırf kart düşürmek için 20-30 tane hentai oyunu aldım kimse bişey demedi.
steam de ki kart muhabbeti ne işe yarıyor ben konsoldan geçiyorum da çok bir bilgim yok

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,397
İsim
berk
steam de ki kart muhabbeti ne işe yarıyor ben konsoldan geçiyorum da çok bir bilgim yok
Para kazanmak için aldığın oyunun kartlarını topluluk pazarında satıyorsun veya kart işleyerek level atlıyorsun

revajr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Reva Junior
Top Bottom