İlk defa duyuyorum satıldığını. Sadece Oyun alınca gelen bir şey diye biliyorum.Merhaba Arkadaşlar Bu Steam Puanları Varya Hani Çerçeve Arka Plan Falan Alıyoruz Ben Bunu Para İle Satın Alabilirmiyim Başka Kişilerden Bazıları Satıyor Mesela 30.000 Steam Puanı 50Tl Gibi Böyle Bişiy Mümkünmü?
O farklıSteam kartlar satın al pazardan örneğin bir oyunun kartlarını topla sonra ondan rozet yap. Örneğin CS:GO'da Swat, balkan, FBI, İSK ve SWAT var. Bunların hepsi tam olunca ondan rozet kazanabiliyorsun. Rozetten de XP gelebiliyor.
Arka planları da steam pazarından istediğini alabilirsin ama arka plan koymak için en az 10 level olman lazım. Bir de daha yapmadıysan ilk önce Topluluk Lideri görevlerini tamamla bedava zaten onla birlikte 10 level oluyorsun.
O farklı
Hocam o Steam puanını diyor sen levelden bahsetmedim mi?Hayır aynı mantığa geliyor. Kart satın alıyorsun rozet yapıyorsun sonra XP geliyor. He tabi direk XP satılmıyor ama böyle de yapılabiliyor.
Steam puanı dediği XP değil mi? Yoksa cevher den mi bahsediyor?Hocam o Steam puanını diyor sen levelden bahsetmedim mi?
Steam puanı yeni gelmişti. Profiline çerçeve falan alabiliyorsun onlarla ve Steam puanları harcamalar ile geliyorSteam puanı dediği XP değil mi? Yoksa cevher den mi bahsediyor?
Satan olabilir. Çünkü verilen ödüllerden de puan kazanabiliyorsun.Merhaba Arkadaşlar Bu Steam Puanları Varya Hani Çerçeve Arka Plan Falan Alıyoruz Ben Bunu Para İle Satın Alabilirmiyim Başka Kişilerden Bazıları Satıyor Mesela 30.000 Steam Puanı 50Tl Gibi Böyle Bişiy Mümkünmü?
Anladım Teşekkürler. Peki Biz Alsak Bize O Puanlarla İstediğimiz Şeyi Hediye Olarak Gönderecekler Galiba . Çünkü Puanı Direk Takas Etmek Yok SanırımSatan olabilir. Çünkü verilen ödüllerden de puan kazanabiliyorsun.
Profile ve İncelemelerine ödül atılabiliyor. 1/3ü sana puan olarak geliyor.Anladım Teşekkürler. Peki Biz Alsak Bize O Puanlarla İstediğimiz Şeyi Hediye Olarak Gönderecekler Galiba . Çünkü Puanı Direk Takas Etmek Yok Sanırım