Tarih ve harita seviyorsanız Hearts of Iron 4 öneririm.Oyun önerir misiniz
Bütçe 200 TL ve hikaye oyunlarını seviyorum ve simulator tarzı oyunları seviyorumbütçe ve zevkleriniz nedir
Ac odyssey alınır mıAC oyunlarına yada far cry'a bütçeniz yetiyorsa bir bakın derim
Bütçeniz 200 TL ise ve hesabınızda temel oyunlar varsa RDR2 gibi büyük oyunları alabilirsiniz, yoksa o paraya 10 tane falan hikayeli oyun alınabilir.Bütçe 200 TL ve hikaye oyunlarını seviyorum ve simulator tarzı oyunları seviyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ac odyssey alınır mı
Rdr 2 ps4te oynadım ama hikayeyi pek bilmiyorum burada almaya değer miBütçeniz 200 TL ise ve hesabınızda temel oyunlar varsa RDR2 gibi büyük oyunları alabilirsiniz, yoksa o paraya 10 tane falan hikayeli oyun alınabilir.
Mafia D.E veya RDR2 alabilirsiniz. Artan para ile de We Happy Few çok iyi bir seçim olacaktırBütçe 200 TL ve hikaye oyunlarını seviyorum ve simulator tarzı oyunları seviyorum
Eğer hesabınızda yeterince oyun bulunuyorsa alın derim, onun dışında çok fazla oyununuz yoksa 15-20 tl lik oyunlardan 10-15 tane alabilirsinizRdr 2 ps4te oynadım ama hikayeyi pek bilmiyorum burada almaya değer mi
Mafia D.E veya RDR2 alabilirsiniz. Artan para ile de We Happy Few çok iyi bir seçim olacaktır
21 TL'ye çok iyi fiyat. İlk defa bu kadar fazla düşüyor.%90 indirim çok iyiymiş alsam mı acaba