Neler Yeni

Steam sv kasma uygulaması hakkında

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
4 senedir aktif kullandığım uygulamadır. Son hesabım 2 yıllık ve hiç bir ban yok. 32 oyunu aynı anda çalıştırdığım anda biley sorun yok. Ban yemen imkansız diyebilirim. Ben hiç yemedim yiyenide duymadım
Anladım çok teşekkür ederim bende bir deneyeyim siz nereden indirdiniz güvenilir bir site varmı varsa paylaşırmısınız.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Anladım çok teşekkür ederim bende bir deneyeyim siz nereden indirdiniz güvenilir bir site varmı varsa paylaşırmısınız.
Telefonda google playde var pc için githubda paylaşılıyor direkt kendisi bunun zaten deneme veya tam sürümü yok onun için direkt idle master indirebilirsin

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Telefonda google playde var pc için githubda paylaşılıyor direkt kendisi bunun zaten deneme veya tam sürümü yok onun için direkt idle master indirebilirsin
Telefondan da oluyo mu bu olay

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
csgo başarısı ve kart için 2 ya da 3 sene önce yaptım ban yememiştim, arkadaşlar da yememişti yine bir araştır

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,612
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Merhabalar bir uygulama gördüm steamde kendi kendine oyun oynayıp kart topluyormuş kartlari işleyip sv kasma vs. ismini vermek istemiyorum bilenler varsa ban riski olur mu acaba ?
Idle Master'de vesaire hiçbir sıkıntı çıkmaz hocam sorun yaşayan görmedim bende yaşamadım ha birde reklamımı yapayım şurada eğer 10 seviye ve üstü olursanız imza kısmımda bulunan profil güzelleştirme rehberlerim ile profilinizi çok daha güzel hale getirebilirsiniz

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Idle Master'de vesaire hiçbir sıkıntı çıkmaz hocam sorun yaşayan görmedim bende yaşamadım ha birde reklamımı yapayım şurada eğer 10 seviye ve üstü olursanız imza kısmımda bulunan profil güzelleştirme rehberlerim ile profilinizi çok daha güzel hale getirebilirsiniz
Teşekkür ederim bakacağım bana bir kac Kart düştü satisa cikarttim ama alan olmadı birde kart sattigimizda seviye artıyor mu ?

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,612
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
a l p e r
Idle mastera hic gerek yok. 1 liraya karti olan oyun al oyunu calistir arkada acik kalsin. Sonra gir csye 2-3 saat sonra kartlar dusmus olur zaten. Sistemin kaldiriyorsa 3-4 oyun birden ac
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben nasil sv kasacam kartları satmayıp işleyerek mi ?
Pazardan cevher çuvalı satın al. Sonra Sevinç level botu arkadaş ekle. Ordan cevher karşılığı steam kartı alırsın. Daha karlı

Top Bottom