Witcher 3+dlc, rdr 2, cyberpunk 2077+dlcHesabımda pek güzel oyun yok, hikayesi güzel ve oynanışı uzun oyunlar önerir misiniz?
İndirimde olan oyunları da yazarsanız sevinirim.
Witcher 3 şuanda oynuyorum, RDR2'yi bir kaç kere bitirdim. Cyberpunk düşünebilirim.Witcher 3+dlc, rdr 2, cyberpunk 2077+dlc
Elden Ring, detroit, tlou ve bannerlord'u oynadım. Sekiro'ya 60 dolar vermem. Baldurs Gate 3 benim tarzımda fakat sıra tabanlı oyunlar saçma geliyor bana.elden ring+ dlc , detroit , tlou part 1 , sekiro , baldurs gate 3, bannerlord falan filan bissürü Aaa oyun var
Korku ve karanlık temalı oyunları oynayamıyorum. Alan Wake 2 almayı düşünüyorum fakat jumpscare'dan nefret ettiğim için bitiremem diye düşünüyorum.çerezlik arıyorsan soma öneririm mük neredeyse ne çok uzun ne de çok kısa biliyorsundur diye yazmayacaktım ama alan wake de mük.
oyunda pmpa var mıYedim o seriyi, Life is Strange 2 en sevdiğim oyun bile olabilir. Yeni çıkan oyunlarında Türkçe Yama olmadığı için şuan oynayamam.
Ben alan wake remastered oynamıştım, onda bile; karanlık ormanda bir anda baltalı adam baltasını savuruyor yani tam da korku ve karanlık temalı. Jumpscare de var.Witcher 3 şuanda oynuyorum, RDR2'yi bir kaç kere bitirdim. Cyberpunk düşünebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elden Ring, detroit, tlou ve bannerlord'u oynadım. Sekiro'ya 60 dolar vermem. Baldurs Gate 3 benim tarzımda fakat sıra tabanlı oyunlar saçma geliyor bana.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Korku ve karanlık temalı oyunları oynayamıyorum. Alan Wake 2 almayı düşünüyorum fakat jumpscare'dan nefret ettiğim için bitiremem diye düşünüyorum.
Ufak bir sahnede var.oyunda pmpa var mı
Oynadım.Gow oyunlarından birini alabilirsiniz güzeldir.
1. oyunu var, 2. oyununu ileride alabilirim belki. Hogwarts denedim fakat beni baydı.Kingdom Come Deliverance 1-2 ve hogwarts düşünebilirsin.