Neler Yeni

Öneri Steam'den sağlam hikayeli oyun önerisi

clafwq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Bekir Keskin
Bütçe
2500
Hesabımda pek güzel oyun yok, hikayesi güzel ve oynanışı uzun oyunlar önerir misiniz?
İndirimde olan oyunları da yazarsanız sevinirim.

oEnesQlf

80+ Silver
Hesabımda pek güzel oyun yok, hikayesi güzel ve oynanışı uzun oyunlar önerir misiniz?
İndirimde olan oyunları da yazarsanız sevinirim.
Witcher 3+dlc, rdr 2, cyberpunk 2077+dlc

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Yuzarsef
çerezlik arıyorsan soma öneririm mük neredeyse ne çok uzun ne de çok kısa biliyorsundur diye yazmayacaktım ama alan wake de mük.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Furkan b
elden ring+ dlc , detroit , tlou part 1 , sekiro , baldurs gate 3, bannerlord falan filan bissürü Aaa oyun var

clafwq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Bekir Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Witcher 3+dlc, rdr 2, cyberpunk 2077+dlc
Witcher 3 şuanda oynuyorum, RDR2'yi bir kaç kere bitirdim. Cyberpunk düşünebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

elden ring+ dlc , detroit , tlou part 1 , sekiro , baldurs gate 3, bannerlord falan filan bissürü Aaa oyun var
Elden Ring, detroit, tlou ve bannerlord'u oynadım. Sekiro'ya 60 dolar vermem. Baldurs Gate 3 benim tarzımda fakat sıra tabanlı oyunlar saçma geliyor bana.

çerezlik arıyorsan soma öneririm mük neredeyse ne çok uzun ne de çok kısa biliyorsundur diye yazmayacaktım ama alan wake de mük.
Korku ve karanlık temalı oyunları oynayamıyorum. Alan Wake 2 almayı düşünüyorum fakat jumpscare'dan nefret ettiğim için bitiremem diye düşünüyorum.

Turkmangg123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Reşit Akalın
Gow oyunlarından birini alabilirsiniz güzeldir.

Nuxn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İsmail
Kingdom Come Deliverance 1-2 ve hogwarts düşünebilirsin.

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Sefer
Witcher 3 şuanda oynuyorum, RDR2'yi bir kaç kere bitirdim. Cyberpunk düşünebilirim.

Elden Ring, detroit, tlou ve bannerlord'u oynadım. Sekiro'ya 60 dolar vermem. Baldurs Gate 3 benim tarzımda fakat sıra tabanlı oyunlar saçma geliyor bana.

Korku ve karanlık temalı oyunları oynayamıyorum. Alan Wake 2 almayı düşünüyorum fakat jumpscare'dan nefret ettiğim için bitiremem diye düşünüyorum.
Ben alan wake remastered oynamıştım, onda bile; karanlık ormanda bir anda baltalı adam baltasını savuruyor yani tam da korku ve karanlık temalı. Jumpscare de var.

clafwq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Bekir Keskin
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,217