🔥İndirim SteelSeries Arctis 1 kulaklık 649TL

Verns

80+
Reaksiyon skoru
3
Pek bi indirim gibi değil 100TL mi ne düşmüş fakat isteyen varsa alabilir yine de atayım dedim

Almaya değmez bence, başka kulaklık bakılabilir.

Artic 3 almıştım bu fiyata 900tl ye de satmıştım

Bu paraya degmez

Ne alsınlwr hocam onu da yazsaydınız keşke
Konu öneri konusu değil indirim konusu. Sen bir fikir belirtmişsin ben de fikirine karşılık fikir belirtmişim ki hala aynı şeyi söylüyorum SS A1 ve A3 ikisi de fiyatlarını hak eden ürünler değiller balon diyebiliriz. Ha öneri isteyen olursa ben zaten öneri olarak yardımcı olurum merak etme.

Konu öneri konusu değil indirim konusu. Sen bir fikir belirtmişsin ben de fikirine karşılık fikir belirtmişim ki hala aynı şeyi söylüyorum SS A1 ve A3 ikisi de fiyatlarını hak eden ürünler değiller balon diyebiliriz. Ha öneri isteyen olursa ben zaten öneri olarak yardımcı olurum merak etme.
:D ?? Benim fikrime göre de o fiyata arctis 3 ten daha iyisi yok varsa göster diyorum ne bu saldırganlık kral hayırdır

:D ?? Benim fikrime göre de o fiyata arctis 3 ten daha iyisi yok varsa göster diyorum ne bu saldırganlık kral hayırdır
Ne saldırganlığı kardeşim ne anlatıyorsun sen sıkıntıların mı var? Forum gibi ortamlarda hayırdır mayıdır çekilmez akıllı dur şurada.

Geri