El-Turco
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 697
Ne saldırganlığı kardeşim ne anlatıyorsun sen sıkıntıların mı var? Forum gibi ortamlarda hayırdır mayıdır çekilmez akıllı dur şurada.
Ne saldırganlığı kardeşim ne anlatıyorsun sen sıkıntıların mı var? Forum gibi ortamlarda hayırdır mayıdır çekilmez akıllı dur şurada.
Kanka ben Arctis 3 almayı düşünüyorum 850 TL'ye. Neden etmiyor, konfor ve kalite istiyorum ben. Arctis 3 en iyisi diyorlar da.Hayır etmez her iki kulaklıkta fiyatını hak eden kulaklıklar değiller.
Caps kapat. Önümüzde Black Friday var Cloud2'ler 900 küsür liraya düşecektir direkt alırsın indirimde..KANKA BEN ARCTİS 3 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM 850TLYE NEDEN ETMİYOR KONFOR VE KALİTE İSTİYORUM BEN ARCTİS 3 EN İYİSİ DİYORLAR DA
Niye sana mı soracağım capsi kapatıp kapatmayacağımı?Caps kapat. Önümüzde Black Friday var Cloud2'ler 900 küsür liraya düşecektir direkt alırsın indirimde..
Kim diyormuş en iyisi??? Arctis serisinin genel olarak f/p oranı kötü. Rahat bir kulaklık istiyorsan arctis 3 güzel ama sürücüleri fiyatına göre çok kötü.KANKA BEN ARCTİS 3 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM 850TLYE NEDEN ETMİYOR KONFOR VE KALİTE İSTİYORUM BEN ARCTİS 3 EN İYİSİ DİYORLAR DA
BAKTIM DA CLOUD 2 İLE SES DB Sİ 98 İKİSİNİNDE AYNI SES SEVİYESİ CLOUD YE GÖRE KÖTÜ DİYOLAR AMAKim diyormuş en iyisi??? Arctis serisinin genel olarak f/p oranı kötü. Rahat bir kulaklık istiyorsan arctis 3 güzel ama sürücüleri fiyatına göre çok kötü.
Şimdi kuvvetle muhtemel ergen bir ucubesin bellli ki ondan dolayı bu durumu bile kişiselleştirmişsin forum kuralı olan caps'i bile bilmeyip bir de atarlanıyorsun, sevimsiz ucube olmana gerek yok bu kadar.Niye sana mı soracağım capsi kapatıp kapatmayacağımı?
tavırlara bak ya max fb işte ne beklersinŞimdi kuvvetle muhtemel ergen bir ucubesin bellli ki ondan dolayı bu durumu bile kişiselleştirmişsin forum kuralı olan caps'i bile bilmeyip bir de atarlanıyorsun, sevimsiz ucube olmana gerek yok bu kada
Hala devam ediyorsun mesela bak 3ubelik yapmaya. Fenerbahçe ile ne alakalısı var dostum ne saçmalıyorsun çevrende kimse mi sevmiyor seni?tavırlara bak ya max fb işte ne beklersin![]()
aynen kanka ucube de gerçek hayatta karşıma çıkamicak tiplerin burada böyle laf yapmasıHala devam ediyorsun mesela bak 3ubelik yapmaya. Fenerbahçe ile ne alakalısı var dostum ne saçmalıyorsun çevrende kimse mi sevmiyor seni?
Özelden bana numara vermek istersen yarın en müsait vaktimde seni arayacağıma söz verebilirim o halde ne dersin?aynen kanka ucube de gerçek hayatta karşıma çıkamicak tiplerin burada böyle laf yapmasıyerim seni :*
tamamdır bana özelden numaranı at ben seni arayim telefondan olmaz ama mutlaka görüşmemizde lazım konuşalım yüz yüze buradan böyle chet yapmak olmaz aslan kardeşim öpüyorum seni :*Özelden bana numara vermek istersen yarın en müsait vaktimde seni arayacağıma söz verebilirim o halde ne dersin?
nasıl geliyor kanka bana da gösterebilir misinHb üzerinden 399.99 TL geliyor alsat yapmaya degermi