Steelseries Arctis Nova 5 Kablosuz Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA
Steelseries Arctis Nova 5 Kablosuz Siyah Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile SSH61670 ITOPYA'da
www.itopya.com
baya iyi fiyat 1 ay öncesinde amazondan 5200 gibi bi fiyata almıştım.Steelseries Arctis Nova 5 Kablosuz Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA
Steelseries Arctis Nova 5 Kablosuz Siyah Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile SSH61670 ITOPYA'dawww.itopya.com
Hocam bende aldım ama 4500 bi kulaklığa vermek yine de fazla geldi. Değer mi sizce? Bu sürede bi şikayetiniz oldu mu?baya iyi fiyat 1 ay öncesinde amazondan 5200 gibi bi fiyata almıştım.
ben de biraz araştırdım hyperx alpha wireless çok daha iyi bir model o da aynı fiyatta şuan, onu sipariş ettim şimdiHocam bende aldım ama 4500 bi kulaklığa vermek yine de fazla geldi. Değer mi sizce? Bu sürede bi şikayetiniz oldu mu?
bunun yerineSteelseries Arctis Nova 5 Kablosuz Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA
Steelseries Arctis Nova 5 Kablosuz Siyah Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile SSH61670 ITOPYA'dawww.itopya.com
pil ömrünü saymazsak hangisi daha iyi olurben de biraz araştırdım hyperx alpha wireless çok daha iyi bir model o da aynı fiyatta şuan, ben de onu sipariş ettim
evet daha iyi
hocam net bir şey söyleyemicem genel olarak yakın kulaklıklar gibi duruyor ama en büyük +sı bataryası zaten. aynı fiyata birinde 60 saat kullanım birinde 300 saat alıyorsun ki hiç az bir fark değilbunun yerine
https://www.amazon.com.tr/HyperX-Alpha-Kablosuz-Oyun-Kulaklığı/dp/B09TRW57WB/?_encoding=UTF8&pd_rd_w=hYtfJ&content-id=amzn1.sym.c3bdb8bc-3e5c-4f1f-977f-12e040b2ad9e:amzn1.symc.fc11ad14-99c1-406b-aa77-051d0ba1aade&pf_rd_p=c3bdb8bc-3e5c-4f1f-977f-12e040b2ad9e&pf_rd_r=DX1FA3HD4B4W4251V3F3&pd_rd_wg=CTWgq&pd_rd_r=06fb97c2-a3e4-4504-9a0e-344bd548f1a7&ref_=pd_hp_d_atf_ci_mcx_mr_ca_hp_atf_d
daha iyi degil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
pil ömrünü saymazsak hangisi daha iyi olur
evet pil ömrü olarak aralarında cok fark var ama pil ömrü sıkıntı olmayan birisi için ses kalitesi olarak hangisi daha iyi acabaevet daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam net bir şey söyleyemicem genel olarak yakın kulaklıklar gibi duruyor ama en büyük +sı bataryası zaten. aynı fiyata birinde 60 saat kullanım birinde 300 saat alıyorsun ki hiç az bir fark değil
olmadı baya iyi kulaklık.ben de biraz araştırdım hyperx alpha wireless çok daha iyi bir model o da aynı fiyatta şuan, onu sipariş ettim şimdi
değil bence. müzik performansı ve mikrofon da nova 5 fark atıyor oyun performansında çok büyük fark yok aralarında.Kullanım amacınıza göre değişir.ben de biraz araştırdım hyperx alpha wireless çok daha iyi bir model o da aynı fiyatta şuan, onu sipariş ettim şimdi
Almayı düşünüyordum güzel indirime girmiş sipariş oluşturdum hayırlısı bakalım umarım tatmin eder.Steelseries Arctis Nova 5 Kablosuz Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA