steelseries hangisini almam gerekir

Hasancntz

80+
Reaksiyon skoru
106
iyi günler iyi forumlar
Hem oyun için ve gerektiği zamanlarda müzik dinlemek için kulaklık almak istiyorum. İstediğim kulaklık türü gerektiği zaman kablosuz gerektigi zamanlarda kablolu kullanmak istedeğim bir kulaklık. Şu an kulladıgım kablosuz kulaklıkta ses kayma sorunu yaşıyorum bazen bf1 veya başka ses kasma oyunlarında.Bu kulaklıklardan hangisini almam gerekir
link:
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,248636013.html (bütçeyi aşıyor ucuz bulursam alırım)

hangisini almamı önerirsiniz neden ayrıntılı bir şekilde anlatmanız iyi olur(zamanınız varsa ayrıntılı yazabilirsiniz).
öneriniz varsa yazabilirsiniz
bütçe max : 5500

iyi günler iyi forumlar
Hem oyun için ve gerektiği zamanlarda müzik dinlemek için kulaklık almak istiyorum. İstediğim kulaklık türü gerektiği zaman kablosuz gerektigi zamanlarda kablolu kullanmak istedeğim bir kulaklık. Şu an kulladıgım kablosuz kulaklıkta ses kayma sorunu yaşıyorum bazen bf1 veya başka ses kasma oyunlarında.Bu kulaklıklardan hangisini almam gerekir
link:
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,248636013.html (bütçeyi aşıyor ucuz bulursam alırım)

hangisini almamı önerirsiniz neden ayrıntılı bir şekilde anlatmanız iyi olur(zamanınız varsa ayrıntılı yazabilirsiniz).
Arctis 5i ele kanka fiyetına değmez bende var.

Bütçen o kadar yüksek iken diğerlerine bakmanı öneririm , bende var fakat sesi yetersiz kalıyor + dipses var.
anladım önceden logitech veya diger markaların çok met edilen kulaklıkları aldım hem ses olarak hemde kulaklık ped kulagımı çok acıttı ama önerini dikkate alacağım listeden kaldıracagım. önerdigin varsa yazabilirsin

anladım önceden logitech veya diger markaların çok met edilen kulaklıkları aldım hem ses olarak hemde kulaklık ped kulagımı çok acıttı ama önerini dikkate alacağım listeden kaldıracagım. önerdigin varsa yazabilirsin
Steel series genel olarak baya rahat kulaklık tek yaşadığım sorun dipses ve müzik dinlerken sesin yetersiz olması.

Onun dışında hiçbir sorun yok

Ürün arızalı gelmiş olabilir belki. Garantiye verebilirsiniz.
5-6 aydır kullanıyorum hocam sanmıyorum bozuk geldiğini, arctis 5'e kadar arctis serisinde ses yetersiz diye biliyorum, yakında garantiye göndericem

iyi günler iyi forumlar
link:

bu fiyatlar ne aboo:eek: 2 hafta önce 7+ 3200tl'ydi bence hiç biri bu paraya değmez

bu fiyatlar ne aboo:eek: 2 hafta önce 7+ 3200tl'ydi bence hiç biri bu paraya değmez
önerin nedir .Hem oyun için ve gerektiği zamanlarda müzik dinlemek için kulaklık almak istiyorum. İstediğim kulaklık türü gerektiği zaman kablosuz gerektigi zamanlarda kablolu kullanmak istedeğim bir kulaklık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,272
Üyeler
184,913
Son üye
Nerepla21
Geri