❌İndirim Bitti! STOK BİTTİ // EĞİTİM İNDİRİMİ İLE SAMSUNG ODYSSEY OLED G6 G61SD 16.799 TL

Samsung OLED monitör fiyatlarını IPS monitör seviyesine indirdi ama neden diğer markalardan cevap yok?

Elimde 2k 360HZ varken 4k olana geçmeye gerek var mı? 4070ti super ekran kartı var.
Hocam şu an 2k ultra da rahat takılırsınız ama 4k ultra zorlar sizi biraz haberiniz olsun 2k 360hz çok iyi duruyor bence şu an sizin setup için

Elimde 2k 360HZ varken 4k olana geçmeye gerek var mı? 4070ti super ekran kartı var.
ama 4k monitör alacaksanız elinizde ki monitörü lütfen buranın 2.eline koyun 360hz arıyorum bende

Bu fiyata da almayan çok üzülür. İps va zaten 8k 180 hz olanlar oled 2k 240hz için mükemmel fiyat. Kullanıyorum aynı modeli tavsiye ederim

ama 4k monitör alacaksanız elinizde ki monitörü lütfen buranın 2.eline koyun 360hz arıyorum bende
Bir 4k almaya gerek var mı performans olarak nasıl olur sorusuna cevap bulursam, satmaya karar verdiğimde ilk size haber ederim.

bende çıkmıyor bu. oled panel seçiyorum filtreden. sadece 2 tane çıkıyor. önceden 360 hz almıstım. ondan vs olabilir mi ? benzer durumu yaşayan var mı

Ürün siparişi yaparken, giriş yapılan isimin bilgilerini yazmamız gerekiyor yoksa kendi bilgilerimi girebilir miyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende çıkmıyor bu. oled panel seçiyorum filtreden. sadece 2 tane çıkıyor. önceden 360 hz almıstım. ondan vs olabilir mi ? benzer durumu yaşayan var mı

Bende de çıkmıyordu, sağolsun arkadaş atmış bende öyle girebildim

Geri