- Reaksiyon skoru
- 5,715
Samsung OLED monitör fiyatlarını IPS monitör seviyesine indirdi ama neden diğer markalardan cevap yok?
Alıntıyı görüntüle![]()
Eğitim İndirim Programı | Samsung Türkiye
Discover Samsung Gulf's Student Discounts & enjoy exclusive deals on smartphones, tablets, & wearables. Browse now & Get up to 50% off! Limited time offer.www.samsung.com
Normal karta 4, ticari karta 8kaç taksit faizsiz
Hocam şu an 2k ultra da rahat takılırsınız ama 4k ultra zorlar sizi biraz haberiniz olsun 2k 360hz çok iyi duruyor bence şu an sizin setup içinElimde 2k 360HZ varken 4k olana geçmeye gerek var mı? 4070ti super ekran kartı var.
direkt çekerdim. sırf 1080p cs valo pubg tarzı oyun oynayabilmek için. 2k monitörde 1080p çok bulanık gözüküyor.27" 4K OLED monitörler yaygınlaşsa çok güzel olacak tadından yenmeyecek ya![]()
ama 4k monitör alacaksanız elinizde ki monitörü lütfen buranın 2.eline koyun 360hz arıyorum bendeElimde 2k 360HZ varken 4k olana geçmeye gerek var mı? 4070ti super ekran kartı var.
Bir 4k almaya gerek var mı performans olarak nasıl olur sorusuna cevap bulursam, satmaya karar verdiğimde ilk size haber ederim.ama 4k monitör alacaksanız elinizde ki monitörü lütfen buranın 2.eline koyun 360hz arıyorum bende
bende çıkmıyor bu. oled panel seçiyorum filtreden. sadece 2 tane çıkıyor. önceden 360 hz almıstım. ondan vs olabilir mi ? benzer durumu yaşayan var mı