edu hesabı varsa olur. neresi olduğu pek önemli değil gibi sanırsam.Açıköğretim fakültesi oluyormu acaba bir arkadaştan rica edicemde
Bende indirim neden gözükmüyor
2k
![]()
27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD | LS27DG612SUXUF | Samsung TR
27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD (LS27DG612SUXUF) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Monitör ürünleri Samsung Türkiye'de.www.samsung.com
4k
![]()
Bu o değil VRR Control ile Adaptive Sync aynı şeyler değil.alacak arkadaşların haberi olsun vrr açınca inanılmaz input lag oluyormuş. komple adaptive sync kapatılarak sorun çözülüyor ama.
Ek olarak Display port versiyonu hala 1.4 ancak asıl problem blackout problemi yani oyun oynarken vs. bir anda ekran gidiyor gelmesi için bilgisayara komple restart? atmak gerekiyor deniliyor. HDMI da olmuyormuş sadece display portta bu problem oluyormuş. bazı günler günde 1-2 defa yaşayanda varmış bazen hiç yaşamayan varmış. Sorunun yazılımsal olmadığını, donanımsal olduğu düşünüldüğünden çözülecek bir problem gibi de durmuyor açıkçası. kendimi bir türlü ısındıramadım ancak risk alıp da almak da mantıklı geliyoralacak arkadaşların haberi olsun vrr açınca inanılmaz input lag oluyormuş. komple adaptive sync kapatılarak sorun çözülüyor ama.
biliyorum hocam aynı şey olmadığını ama şu an kullandığım 240hz modelinde adaptive açık vrr kapalı iken flicker yaşanıyor ikisi açıkken ya da kapalıyken yaşanmıyor ama ikisi açıkken özellikle masaüstünde ekstra bir gecikme hissediyorum @Clyde hocamın tavsiyesi üzerinde ikisini de kapattım gsyncden vazgeçmiş oldum ama tüm sorun halloldu yağ gibi akıyorBu o değil VRR Control ile Adaptive Sync aynı şeyler değil.
hdmi 2.1 ise onu kullanmak daha mantıklı hocam zaten. 12 bit verebiliyor çünkü diğer sorunları bilmiyorum her monitörde oluyor benim 240ta da glitch sorunu vardı düzeldi kendiliğindenEk olarak Display port versiyonu hala 1.4 ancak asıl problem blackout problemi yani oyun oynarken vs. bir anda ekran gidiyor gelmesi için bilgisayara komple restart? atmak gerekiyor deniliyor. HDMI da olmuyormuş sadece display portta bu problem oluyormuş. bazı günler günde 1-2 defa yaşayanda varmış bazen hiç yaşamayan varmış. Sorunun yazılımsal olmadığını, donanımsal olduğu düşünüldüğünden çözülecek bir problem gibi de durmuyor açıkçası. kendimi bir türlü ısındıramadım ancak risk alıp da almak da mantıklı geliyorbilemedim.
Onun haricinde TizenOS bazen zorunlu güncelleştirmelerden dolayı bekletiyormuş sizi -benim için çok problem değil- bazı pop-up lar rahatsız etmiş kullanıcıları. Ama hoparlör vs. genel olarak bu fiyata alınabilecek 4k 240hz oled gen3 lerden en temizi gibi. Alacağım sanırım
ilgili reddit konularından bir tanesi
gsync zaten fazla fazla pc gecikmesi oluşturduğu için en temizi hocam.biliyorum hocam aynı şey olmadığını ama şu an kullandığım 240hz modelinde adaptive açık vrr kapalı iken flicker yaşanıyor ikisi açıkken ya da kapalıyken yaşanmıyor ama ikisi açıkken özellikle masaüstünde ekstra bir gecikme hissediyorum @Clyde hocamın tavsiyesi üzerinde ikisini de kapattım gsyncden vazgeçmiş oldum ama tüm sorun halloldu yağ gibi akıyor
adaptive kapalıyken vrr açılmadığı için öyle yazmıştım
32" G80D mi yoksa yeni nesil 27" G81SF mi alsam. Aradaki farka değer mi sizce?
Hocam valla teşekkür ederim, millet baya baya giydirmiş yeni versiyonuna.
hocam g81sf i beğenmeyenler de olmuş karar sizin büyük ekran seviyorsanız 80sd
Hocam sizce alınır mı ya? Bende g80sd ye geçmeyi düşünüyorumda çok para düşündürüyor. Daha önce G60SD alıp iade etmiştim 2k de metinler vs. çok iyi değildir bir de 20k veresim gelmiyordu. En azından 32 inç 4k 27k iyi gibi.Ek olarak Display port versiyonu hala 1.4 ancak asıl problem blackout problemi yani oyun oynarken vs. bir anda ekran gidiyor gelmesi için bilgisayara komple restart? atmak gerekiyor deniliyor. HDMI da olmuyormuş sadece display portta bu problem oluyormuş. bazı günler günde 1-2 defa yaşayanda varmış bazen hiç yaşamayan varmış. Sorunun yazılımsal olmadığını, donanımsal olduğu düşünüldüğünden çözülecek bir problem gibi de durmuyor açıkçası. kendimi bir türlü ısındıramadım ancak risk alıp da almak da mantıklı geliyorbilemedim.
Onun haricinde TizenOS bazen zorunlu güncelleştirmelerden dolayı bekletiyormuş sizi -benim için çok problem değil- bazı pop-up lar rahatsız etmiş kullanıcıları. Ama hoparlör vs. genel olarak bu fiyata alınabilecek 4k 240hz oled gen3 lerden en temizi gibi. Alacağım sanırım
ilgili reddit konularından bir tanesi