rtx3090tisuper
80+
Dun aksam sipariş verdim acaba iade mi etsemKısacası arkadaşlar bu hikayede yananlar ajazz aj159pro alanlar oldu159pro alanlar derneği olarak neredeyse hepimiz 1200tl felan verdik ama 500tlye aynı özelliklere sahip mouseta alabilirdik veya 800e daha iyi sensörlüsünü alabilirdik.Hepimize geçmiş olsun diyorum.Yananlar dediğimede bakmayın yüksek hz beklentiniz yoksa 1200de gine gayet iyi fiyat çokta dert etmeyin.
Paw3396 da yazıyor hocam kdmdmdmdm
Onu geri dönüş olduğunda gorecez bakalımHadi biz 800-900 e apex aldık da pro alanlar gg![]()
pembiş setub yolu göründü bize mouse yüzünden komple değişicez. nerdeyse.İşin aslını öğrendim. Beyaz, siyah, mavi ve turuncu apex lerde temuya özel royuo MCU kullanılmış, pembeler ise yeni üretim zaten kendi sitesinde bile pembe renk apex yok bunlar da nordic mcu.
Şansa stok bitti diye pembe almıştım bende.
Edebileceğinizi sanmıyorum hocam kargoya verildi yazısı varsa.Bir şansınızı deneyin isterseniz.Dun aksam sipariş verdim acaba iade mi etsem
Valla ona bakılırsa %1100 teflon yazıyor o da garipPaw3396 da yazıyor hocam kdmdmdmdm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onu geri dönüş olduğunda gorecez bakalım![]()
Apex alanlarda yazıyor yalnız ROYUANHadi biz 800-900 e apex aldık da pro alanlar gg![]()
dayı anlatılan gibiyse 89 yen lik kalitedeki ürüne 1400 verdik tabii ki irdelicez89beyler bırakın ürünler gelsin, nordic olmasa da iyi fiyat, adamları darlamayın, çok irdeleyince sıkıntı yoksa da aksilik çıkıyor, tecrübeyle sabit
Orta kalite sorun çıkarmazKanak MCU:BK3633QN
Buymuş bilgisini aldım
159 pro mu alayım sence yoksa Throne muOrta kalite sorun çıkarmaz
3396'da patladım yeminle.La şimdi fark ettim, sensör 3396 yazıyo öyle bir sensör mü var :d Skatezler %1100 teflon diyor :d kim hazırladı abi bu görseli jdjdjsjjs
159P159 pro mu alayım sence yoksa Throne mu
1100 u görmüştüm ses etmedim.La şimdi fark ettim, sensör 3396 yazıyo öyle bir sensör mü var :d Skatezler %1100 teflon diyor :d kim hazırladı abi bu görseli jdjdjsjjs
Gönderilmeye hazirlanior diorEdebileceğinizi sanmıyorum hocam kargoya verildi yazısı varsa.Bir şansınızı deneyin isterseniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla ona bakılırsa %1100 teflon yazıyor o da garipama royuan diye belirtmişler diye attım.