Neler Yeni

🔥İndirim Stoklar Yenilendi GamingGenTR Akko Klavyeler Bayağı Uygun

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,166
İsim
yusuf ecer
@StrangerIX yanlış hatırlamıyorsam hall effect 8k civarı klavye arıyordunuz o ara da o fiyatlarda ürün yoktu trde.
Alabileceğiniz en dolu dolu HE klavye, alu kasa, alu fr plate, özel keycaps ve kasa fena iyi. Bende 2 tane HE var yine de alasım geldi xd

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,166
İsim
yusuf ecer
Niye daha iyi :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rapid trigger olan klavyede şarj derdi olacaktır hele bide 8k varsa of
HE'yi kablosuz modda kullandırmıyor çoğu klavye, kablosuz modda normal kullanıyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Klavye
@StrangerIX yanlış hatırlamıyorsam hall effect 8k civarı klavye arıyordunuz o ara da o fiyatlarda ürün yoktu trde.
Alabileceğiniz en dolu dolu HE klavye, alu kasa, alu fr plate, özel keycaps ve kasa fena iyi. Bende 2 tane HE var yine de alasım geldi xd
İlk açılış fiyatımı acaba daha sonra stoklar bitince zam yaparlar mı

BeWaterMF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Can Büyükmetin
bunu bilmiyordum. HE'nin kablosuz kullanıldığını sandığım için almaya niyetlenmiştim

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Baran Kut
Ben aldım bile hocam. Sağolun yine de etiketlediğiniz için.

Bunu aldım. Hem biraz benim için başlangıç olur hem de çok ucuzdu 3299 TL idi fiyatı.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,166
İsim
yusuf ecer
Ben aldım bile hocam. Sağolun yine de etiketlediğiniz için.

Bunu aldım. Hem biraz benim için başlangıç olur hem de çok ucuzdu 3299 TL idi fiyatı.
Bu beleş zaten evet, bu fiyata kesinlikle alınırdı. Ben de kasa temizliği yapıyordum yakalayamadım koleksiyona eklerdimxd

Orasida doğru bence bu akkonun 7k klavyesine verince ez63 alsınlar ama yüzde 60 oda
Ez63de iyi ama wraith tekel olduğu için keyfi fiyata satabiliyor. Ürünleri kendi sitesinden bakıp karşılaştırıp ona göre almak daha mantıklı. Gaminggende akkoların fiyatları şuan akko sitesinden bile daha ucuz öyle diyim (%80i)

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Yağız Berk Özel
Ez63de iyi ama wraith tekel olduğu için keyfi fiyata satabiliyor. Ürünleri kendi sitesinden bakıp karşılaştırıp ona göre almak daha mantıklı. Gaminggende akkoların fiyatları şuan akko sitesinden bile daha ucuz öyle diyim (%80i)
En azından Wraith'e güzel bir darbe olur GamingGenTR'ye helal olsun bence.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
eyyüb

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,166
İsim
yusuf ecer
En azından Wraith'e güzel bir darbe olur GamingGenTR'ye helal olsun bence.
Katılıyorum, klavyeye gram ihtiuacım yok ama insanlar klavye önerisi istediğinde wraithtten ürün önerirken kendimi kötü hissediyordum çünkü koydukları kar akıl karı değil + açılmış ürün iade edilemez olayları zaten tüketiciye çok büyük hakaret.

Bu bedava haberiniz olsunxd
Akko piano pro 90 tanesi 1.200-1300tl zaten. Ki piano pro special edition koymuşlar, normal piano prodaki siyahlık rgbyi yutuyor bunda o sorun da yok. Üstündeki keycaps 1400-1500tl
Kasa bedavaya geliyor ihtiyacı olan kesinlikle kaçırmasın aula gibi fırsat.

halo44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berkay
Beyler w75 iade edicem hangisini alım acil yardım zorla aldıydım zaten

Top Bottom