İlk defa böyle soğutucu montajlayanların zorlaması çok normal. Çekiniyorlar kırarım diye. Bilen biri 1 dk sürmez takar.şunu takmak o kadar zor ki, işlemci yuvası kırılacak diye korkuyorum. ama fiyat performans ürün o ayrı. ve benim beceriksizliğimde var
Aynen öyle olayı bir iki kez sonra çözüyorsun zaten giriyor .İlk defa böyle soğutucu montajlayanların zorlaması çok normal. Çekiniyorlar kırarım diye. Bilen biri 1 dk sürmez takar.
Alabilen oldu mu ya alamıyoruz biz hocam.İlk defa böyle soğutucu montajlayanların zorlaması çok normal. Çekiniyorlar kırarım diye. Bilen biri 1 dk sürmez takar.
Hocam bu üründe indirim uygulanma kotası doldu diyor.Emin misiniz ? Nasıl bir hata veriyor ?
Benim önceden bir siparişim vardı iade etmiştim denedim kod hata verdi. Başka bi hesapta denedik ama hata veren hesapla aynı istanbul kartı kullandığımız için kodu iptal etti bu seferde. Para istanbul kartta kaldı.Senin hesaptan ya da başka bir hesaptan denediniz mi ?
Şansızsınız. Umarım bir şekilde alırsınız.Benim önceden bir siparişim vardı iade etmiştim denedim kod hata verdi. Başka bi hesapta denedik ama hata veren hesapla aynı istanbul kartı kullandığımız için kodu iptal etti bu seferde. Para istanbul kartta kaldı.
umarım.Şansızsınız. Umarım bir şekilde alırsınız.
aynı şekil hocam bende 5600 için x123 kullanıyorum en baba oyunda maksimum gördüğüm sıcaklık 70aynı soğutucuyu kullanıyorum R5 5600 için şöyle diyeyim en az testlerde 10 15 derece fark ettirdi havada karada değer