Superbox mı? Redbox mı?

Berat Gazi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
298
Normalde türktelekom evde internet müşterisiydim fakat altyapıda büyük bir arıza olduğu için iptal ettirdik ve bir aydır internetimiz yok bizde mecbur internet almak zorundayiz evde iki öğrenci var fakat şikayetvar.com bakinca ikiside birbirinden beter bende size bir sormak istedim bu arada redbox ın 170 tl lik limitsiz paketimi yoksa superbox ın 200 tl lik limitsiz paketinimi almalıyım ve babam vodafona hiç güvenmiyor ve turkcel hat evimizde 4 diş çekiyor
Sizce hangisini almalyım kullanan ve bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Redbox al.
12 ay üstü taahüt çıkarırlarsa almayın.

Superbox'ı kullanıyorduk ama biraz tuzlu diye değiştirmiştik. Onun dışında hızı falan çok iyiydi. Biz memnunduk.

süper box biraz fazla fiyat çıkarıyor ama redbox ta iyi

Superbox 10-5 tarifesini kullanıyorum ping olarak pek iyi değil ama zorunluysa idare eder
Evde tek başımayken valorantta 38 cs de 76 ping gördüm

Normalde türktelekom evde internet müşterisiydim fakat altyapıda büyük bir arıza olduğu için iptal ettirdik ve bir aydır internetimiz yok bizde mecbur internet almak zorundayiz evde iki öğrenci var fakat şikayetvar.com bakinca ikiside birbirinden beter bende size bir sormak istedim bu arada redbox ın 170 TL lik limitsiz paketimi yoksa superbox ın 200 TL lik limitsiz paketinimi almalıyım ve babam vodafona hiç güvenmiyor ve turkcel hat evimizde 4 diş çekiyor
Sizce hangisini almalyım kullanan ve bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Bölgeye bağlı vodafone ile 10mbps zor alıyorum telefonda o yüzden burada redbox kullanılmaz bir aralar turkcell kullanırken 200mbpsleri gördüğüm oluyordu.
2 tarifeyi asla önermem.
İlla birini seçecekseniz fiyatı göz önünde bulundurmazsak süperbox bölgenizde iyi hizmet veriyorsa redbox.

Bölgeye bağlı vodafone ile 10mbps zor alıyorum telefonda o yüzden burada redbox kullanılmaz bir aralar turkcell kullanırken 200mbpsleri gördüğüm oluyordu.
2 tarifeyi asla önermem.
İlla birini seçecekseniz fiyatı göz önünde bulundurmazsak süperbox bölgenizde iyi hizmet veriyorsa redbox.
Ankara sincan da oturuyorum ve ailemden hiç vodafone hat kullanmadik fiyat şuan önemli değil sadece hangisi daha iyi onu öğrenmek istiyorum

Redbox, ama 12`nin üstünde taahhüt olmayacak

Taahhütname 12+12 olarak geçiyor. İsteyen 12. ayda eğer belirtmezseniz 24 ay olarak geçer. Yani 12 ay.

Superbox 10-5 tarifesini kullanıyorum ping olarak pek iyi değil ama zorunluysa idare eder
Evde tek başımayken valorantta 38 cs de 76 ping gördüm
Lan ben bu pingleri görünce namaza gidiyorum Allah'a şükretmek için sen iyi değil diyorsun :d

Geri