Neler Yeni

Superonline'a Geçiş?

mkucuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Muhammet Küçük
Merhaba arkadaşlar, ben Türk Telekom kullanıyorum. Oturduğum yere yeni Superonline fiber altyapısı geldi. Tek fiber o olduğu için Superonline'a geçeceğim fakat her markada olduğu gibi Superonline'da da çok fazla kötü yorum var internette. Yeni altyapı olduğu için biraz güvensem de sormak istedim. Maalesef Türkiye'de internet şans işi bunun farkındayım ama TT'da sık sık internet kopması, ping, çok düşük hız gibi bir sürü sorun yaşadıktan sonra aynı şeyleri Superonline'da da yaşar mıyım? Özellikle akşam saatlerinde hız düşüşü, bazı sitelerde işlem sırasında kilitlenme, ve ne olduğunu bilmediğim cgn havuzu gibi olumsuzluklar gördüm bu konular hakkında ne düşünüyorsunuz? Son olarak taahhüt vermeden önce deneme gibi bir şansım olabilir mi? Veya ilk 1-2 hafta sonrasında vazgeçme gibi bir durum var mıdır acaba?

• Beğen
Reaksiyonlar: F335

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
dostum 2020 aralıktan beridir süperonline kullanıyorum vdsl geldiğinde 24mbps 110tlye anlaştık evet biraz tuzlu ama bir kere olsun sorun yaşamadım 1.5 yıldır on numara beş yıldız hizmet sunuyorlar hep vaadedilen hızı aldım 22nin altına inmiyor hiç gayet memnunum ama tv+ beleşe veriyoz derlerse kanka bize her ay 30tl kitliyorlar :D

Zehli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Serkan Özcan
Merhaba arkadaşlar, ben Türk Telekom kullanıyorum. Oturduğum yere yeni Superonline fiber altyapısı geldi. Tek fiber o olduğu için Superonline'a geçeceğim fakat her markada olduğu gibi Superonline'da da çok fazla kötü yorum var internette. Yeni altyapı olduğu için biraz güvensem de sormak istedim. Maalesef Türkiye'de internet şans işi bunun farkındayım ama TT'da sık sık internet kopması, ping, çok düşük hız gibi bir sürü sorun yaşadıktan sonra aynı şeyleri Superonline'da da yaşar mıyım? Özellikle akşam saatlerinde hız düşüşü, bazı sitelerde işlem sırasında kilitlenme, ve ne olduğunu bilmediğim cgn havuzu gibi olumsuzluklar gördüm bu konular hakkında ne düşünüyorsunuz? Son olarak taahhüt vermeden önce deneme gibi bir şansım olabilir mi? Veya ilk 1-2 hafta sonrasında vazgeçme gibi bir durum var mıdır acaba?
Millenicom'a göz atmanı tavsiye ederim. Superonline altyapısı ile 100 mbps download hızı sunabiliyor 100 TL gibi bi bütçelerde hem taahhütlü hem taahhütsüz olmak üzere.

YigitElcin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Yiğit Elçin
Yaklaşık 15 senedir ailecek turkcellciyiz fiyatı biraz tuzlu fakat inernet kalitesi çoğuna göre gayet iyi. Daha iyisi bence elbet vardır 1 hafta felan sonra başka eve taşınacağım turkneti deneyimleyeceğim.

shacoo

80+

YigitElcin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Yiğit Elçin

shacoo

80+
İlk 6 ay için gayet iyi fakat ilk 6 aydan sonra 170TL oluyor yani tercih etmezdim millenicom 100TL'ye her ay 100mbps + 5mb upload veriyor altyapınıza bağlı
dostum millenicom bana 65 veriyor vdsl
super online 24 aya bölerseniz 140 tl ilk 99 sonra 170 ya bunu 24 bölerseniz 140 tl oluyor ayllık oluyor bana 100 mbps + 10 upload + wifi 6 modem + fiber veriyor sizce nasıl geçilir mi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,698
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kardeşim fiberde bişey olmaz rahat ol

mkucuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Muhammet Küçük
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Millenicom'a göz atmanı tavsiye ederim. Superonline altyapısı ile 100 mbps download hızı sunabiliyor 100 TL gibi bi bütçelerde hem taahhütlü hem taahhütsüz olmak üzere.
Superonline altyapısı yeni bağlanıyor o yüzden superonline'a başvurmazsam fiber eve kadar gelmez değil mi? Taahhütsüz olduktan sonra farklı markaları deneyebilirim ama dediğim gibi halihazırda altyapı olmadığından superonline dışı seçeneğim yok diye düşünüyorum. Bir fikriniz var mı bu konuda?
Kardeşim fiberde bişey olmaz rahat ol
Şansımı deneyeceğim, şu anki internetimin daha kötüsü sürekli kopması olur, o da yepyeni fiber altyapıda başıma gelirse yapacak bir şey yok. Umarım çok sorun yaşamam.
dostum 2020 aralıktan beridir süperonline kullanıyorum vdsl geldiğinde 24mbps 110tlye anlaştık evet biraz tuzlu ama bir kere olsun sorun yaşamadım 1.5 yıldır on numara beş yıldız hizmet sunuyorlar hep vaadedilen hızı aldım 22nin altına inmiyor hiç gayet memnunum ama tv+ beleşe veriyoz derlerse kanka bize her ay 30tl kitliyorlar :D
Artık fiyat umrumda değil açıkçası kaliteli internet kullanmak istiyorum. TV+ konusunda da bedava deseler de almam hiç gerek yok :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,552
Üyeler
166,228
Son üye
blackleae
Top Bottom