Çözüldü✓ Sürücüleri güncelleme

Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar yeni bir hazır sistem aldım,(ekran kartımın sürücüsünü güncelledim) aygıt yöneticisindeki bütün sürücüleri güncellemem gerekiyor mu. Bazılarının donanım linklerini arattığımda farklı sitelerden indirme linkleri çıkıyor ya da ben bulamıyorum galiba

Geri kalanı windows update güncelliyor olması lazım.

Arkadaşlar yeni bir hazır sistem aldım,(ekran kartımın sürücüsünü güncelledim) aygıt yöneticisindeki bütün sürücüleri güncellemem gerekiyor mu. Bazılarının donanım linklerini arattığımda farklı sitelerden indirme linkleri çıkıyor ya da ben bulamıyorum galiba
O kadar fazla kasmaya gerek yok driver işini windows kendi sürücülerini indiriyor, bilgisayara format attıktan sonra sadece ekran kartı driverını kurmanız yeterli olur manuel olarak. Geri kalanında sorun yaşarsanız sorun yaşadığınızı manuel güncelleyebilirsiniz tekrar

Bence anakart modelini aratarak sitesinden driverleri yüklemek, ben öyle yapıyorum. Lan ethernet, ses driver, chipset, bios. Bunlar önemli aslında.

Geri