DogancanYr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 792
O da zam yapacak.Ben gıbır net kullanıyorum 310 tl ödüyorum yıl sonuna kadar türknet de zam yapacak tır illaki hızlı olun gıbır net tavsiye ederim
O da zam yapacak.Ben gıbır net kullanıyorum 310 tl ödüyorum yıl sonuna kadar türknet de zam yapacak tır illaki hızlı olun gıbır net tavsiye ederim
internet mobil tarifeler hepsine gelecek kanka malesef..O da zam yapacak.
türknet kampanya yaptı 2 ay ücretsiz kullanabiliyorsunDün şöyle bir sms aldım.
Alıntıyı görüntüle
Siteyi kontrol ettiğimde tarifenin zamlandığını gördüm. Güncel olarak kullandığınız fiyatı uygun bir fiber tarife var mı ? Kullandığım tarife 480TL+Modem(70TL)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Valla altyapım gpon TT dışında millenicom 1000 verebiliyor onun dışında herkes 100 veriyor netspeed 200 veriyor 1 Ayda 1 yıllık ödeyebilen varsa ödesin yoksa zam lafı yapmayıp taahhütlü geçsin en azından zam gelince yemezTürk Telekom Pişmanlıktır .
Tahütsüz Alın Senelik Alın Zam Derdinden Kurtulun .
Türknet 1000 Vermiyor Mu Yani Sonuç Olarak Türk Telekom Altyapısını KullanıyorValla altyapım gpon TT dışında millenicom 1000 verebiliyor onun dışında herkes 100 veriyor netspeed 200 veriyor 1 Ayda 1 yıllık ödeyebilen varsa ödesin yoksa zam lafı yapmayıp taahhütlü geçsin en azından zam gelince yemez
Türknet sadece kendi altyapısından veriyor ben Allahın unuttuğu bir noktadayım 200ü bulduğuma şükür ediyorum ama oda netspeed ile Türk Telekom gpon altyapı olduğu için kendisi dışında bir millenicom 1000 veriyor onlardan almakta intihar demek türknet Bana 100 veriyor netspeedin bile 200 verdiği yerdeTürknet 1000 Vermiyor Mu Yani Sonuç Olarak Türk Telekom Altyapısını Kullanıyor![]()
Merak Ettim NeresiAllahın unuttuğu bir nokta
6 şubat depreminin göbeği maraşMerak Ettim Neresi![]()