hocam bunun 2 tane aroması var hangisi iyi baymayan hatta daha düşüğü var mı içemezsem araya gitmesin diye![]()
Optimum Gold Standard Whey Protein Tozu 908 Gr - Whey Protein
Optimum Gold Standard Whey Protein Tozu 908 Gr özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsinizwww.supplementler.com
çileklisi güzel muzlusu yapay gibi en düşük kutu bu sanırım daha çeşitli istersen ortalama kalite önerebilirim.hocam bunun 2 tane aroması var hangisi iyi baymayan hatta daha düşüğü var mı içemezsem araya gitmesin diye
yani çeşit olursa iyi olur. ama kalitesizde olmasın tadı iyi olsunçileklisi güzel muzlusu yapay gibi en düşük kutu bu sanırım daha çeşitli istersen ortalama kalite önerebilirim.
yani çeşit olursa iyi olur. ama kalitesizde olmasın tadı iyi olsun
bütçe sorunum yok hocam kaliteli olsun tadı iyi olması önemli birde 500 gr ile 1 kg arası olursa iyi olur mümkünca 500grBütçe ?
hocam marka olarak biliyorum kalite olarakta markaları ama tat olarak hangi markanın hangisi iyi onu bilmiyorum.kalite olarak ilk attığımın altında olsa da bu fiyattaki en iyilerinden![]()
Supplementler.Com Whey Protein 500 Gr - Whey Protein
Danimarka menşeli, Avrupa standartlarında ve GMP sertifikalı, %23 BCAA ve %16 glutaminli, servis başına %76 protein oranı. İncele, yorumları oku ve satın al.www.supplementler.com
hocam marka olarak biliyorum kalite olarakta markaları ama tat olarak hangi markanın hangisi iyi onu bilmiyorum.Bigjoy
Optimum
Weider
Multipower
***(Hard-line)
Bunların ilk dörtlüsünün çikolata ve bisküvililerine bak.
Pahalı gelirse hard-line bak.
O da pahalı gelirse protein ocean ssn vs bakabilirsin. İlk yazdıklarım harici çok fark etmiyor.
Ünlü YouTubere Bak Ama Sponsorluk Anlaşması Çok GüvenmeTadı iyi olacak
kaliteli olacak
500 gr ile max 1 kg arası olacak mümkünse 500 gr ma yakın olsun