Kimseye kullanamazsın diye bir şey yazdığımı sanmıyorum. Bilmeyenler olabileceğinden ötürü boykot yazdım.1.si şu boykot bu boykot demek saçma çünkü boykot kişinin kendisinin makul gördüğü gerekçe nedeniyle herhangi bir x ürününü kullanmamasıdır. Siz kullanmıyorsunuz diye başkasına da kullanamazsın diyemezsin. İslamcılar bitti siz başladınız.
2. si neden boykot ediyorsunuz ? Bilmediğim için soruyorum.
o boykot etmeyenlerin de yahudiden farkı yok ki ellerinde güç olsa her pisliği yaparlarİsrail boykot dediler o kadar, kimse dinlemedi herkes devam etti inadına alırım dedi. Şimdi yerli malı diye markaları boykot etmeniz komik geliyor
senin ülkenin cumhurbaşkanı mercedes ile gezerken mercedesi boykot listesine alıyor seni tiye bile almadan konuşuyor, gidip israili mi boykot edecektik gerçekten. hadi biz ettik tüm dünya kullanıyor zaten ne değişecektiİsrail boykot dediler o kadar, kimse dinlemedi herkes devam etti inadına alırım dedi. Şimdi yerli malı diye markaları boykot etmeniz komik geliyor
Ülkem için boykot ediyorum banane elin ülkesindenİsrail boykot dediler o kadar, kimse dinlemedi herkes devam etti inadına alırım dedi. Şimdi yerli malı diye markaları boykot etmeniz komik geliyor
Yerli malı filan değil, bunlar alamancı para almanyaya gidiyor.İsrail boykot dediler o kadar, kimse dinlemedi herkes devam etti inadına alırım dedi. Şimdi yerli malı diye markaları boykot etmeniz komik geliyor
yahudi cesaret madalyam yok ama kanka cb gibio boykot etmeyenlerin de yahudiden farkı yok ki ellerinde güç olsa her pisliği yaparlar
aynen öyleÜlkem için boykot ediyorum banane elin ülkesinden
almanyada 3 kuruşa mal edip burda 300 kuruşa satan kişiler bunlarYerli malı filan değil, bunlar alamancı para almanyaya gidiyor.
Mercedes arabalara neden kimse dokunmadı? Gücünüz kola almamaya mı yetti?o boykot etmeyenlerin de yahudiden farkı yok ki ellerinde güç olsa her pisliği yaparlar
Evet ama demek istediğim bunlar hep böyleydi ta TR ye gelmeden önce Almanya'da çektikleri videolarda da bahsediyolardı sık sık. Allah , kitap , inşallah , maşallah kelimelerini ağzından düşürmeyen adamdan koşarak uzaklaşırım. Bu arkadaşlar da öyleydi.koyu akpli olmaları boykot sebebi zaten
boykot moykot boş iş yerli marka işte sanane siyasi görüşünden o zaman mhpli diye koç ürünü de alma
Yanlış bir düşünce bence hocam herkesin hassasiyeti farklı. Şahsen ben de bazı Türk firmalarını kullanmıyorum. Herkesin kendince bir gerekçesi var. Bana da sırf araplar için bir şeyleri boykot etmek aşırı saçma geliyor. "Yabancı firma para kazanmasın Türk malı alırım daha iyi" diyeni anlarım. Ama bu islamcı kafasını anlayamam asla. Coca cola almam cola turka alırım diyor mesela. E hıyar ağası cola turka da yabancı malı ?İsrail boykot dediler o kadar, kimse dinlemedi herkes devam etti inadına alırım dedi. Şimdi yerli malı diye markaları boykot etmeniz komik geliyor
Yok aga neredeyse her supplement firması bayramda yılbaşında vesaire indirim yapar hiq da her zaman yapıyor. Tatlandırıcılarından vazgeçemediğim firma her indirimde alıyorum oradan biliyorum.Sosyal medya baskısı indirime götürdüO çok sevdikleri kahvecide satsınlar..
tüm dünyada boykot var ingiltereye falan bir bak nasıl dünyanın en iyi üniversitelerinde protestolar yapılıyor.senin ülkenin cumhurbaşkanı mercedes ile gezerken mercedesi boykot listesine alıyor seni tiye bile almadan konuşuyor, gidip israili mi boykot edecektik gerçekten. hadi biz ettik tüm dünya kullanıyor zaten ne değişecekti