Neler Yeni

🔥İndirim TAKEHİQ BAYRAM İNDİRİMi!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Samu

80+
boykot moykot boş iş yerli marka işte sanane siyasi görüşünden o zaman mhpli diye koç ürünü de alma

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
.
1.si şu boykot bu boykot demek saçma çünkü boykot kişinin kendisinin makul gördüğü gerekçe nedeniyle herhangi bir x ürününü kullanmamasıdır. Siz kullanmıyorsunuz diye başkasına da kullanamazsın diyemezsin. İslamcılar bitti siz başladınız.
2. si neden boykot ediyorsunuz ? Bilmediğim için soruyorum.
Kimseye kullanamazsın diye bir şey yazdığımı sanmıyorum. Bilmeyenler olabileceğinden ötürü boykot yazdım.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
G
Sosyal medya baskısı indirime götürdü :) O çok sevdikleri kahvecide satsınlar..

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,180
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
İsrail boykot dediler o kadar, kimse dinlemedi herkes devam etti inadına alırım dedi. Şimdi yerli malı diye markaları boykot etmeniz komik geliyor

Samu

80+
İsrail boykot dediler o kadar, kimse dinlemedi herkes devam etti inadına alırım dedi. Şimdi yerli malı diye markaları boykot etmeniz komik geliyor
o boykot etmeyenlerin de yahudiden farkı yok ki ellerinde güç olsa her pisliği yaparlar

seihanu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
seyhan yıldızdağı
senin ülkenin cumhurbaşkanı mercedes ile gezerken mercedesi boykot listesine alıyor seni tiye bile almadan konuşuyor, gidip israili mi boykot edecektik gerçekten. hadi biz ettik tüm dünya kullanıyor zaten ne değişecekti

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,394
İsim
Sinan Aba
Ülkem için boykot ediyorum banane elin ülkesinden

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
903
İsim
Mehmet
Yerli malı filan değil, bunlar alamancı para almanyaya gidiyor.

seihanu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
seyhan yıldızdağı
o boykot etmeyenlerin de yahudiden farkı yok ki ellerinde güç olsa her pisliği yaparlar
yahudi cesaret madalyam yok ama kanka cb gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ülkem için boykot ediyorum banane elin ülkesinden
aynen öyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yerli malı filan değil, bunlar alamancı para almanyaya gidiyor.
almanyada 3 kuruşa mal edip burda 300 kuruşa satan kişiler bunlar

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,307
İsim
Berkecan Ergin
Siyasal islamcılar starbucks girip milleti boykot ederken küçümsüyor tiplere bak diyordu diğer kesim. Şimdi o kesim aynısını yapıyor kendileri küçük duruma düştü. Etme bulma dünyası milletle dalga geçersen sende dalga geçilcek duruma düşersin. Onların yaptığı da yanlıştı şuan yapılanlarda yanlış. Sen boykot ediyorsun diye ben etmek zorunda değilim almıyorsan alma

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Onur
koyu akpli olmaları boykot sebebi zaten
Evet ama demek istediğim bunlar hep böyleydi ta TR ye gelmeden önce Almanya'da çektikleri videolarda da bahsediyolardı sık sık. Allah , kitap , inşallah , maşallah kelimelerini ağzından düşürmeyen adamdan koşarak uzaklaşırım. Bu arkadaşlar da öyleydi.
boykot moykot boş iş yerli marka işte sanane siyasi görüşünden o zaman mhpli diye koç ürünü de alma
Yanlış bir düşünce bence hocam herkesin hassasiyeti farklı. Şahsen ben de bazı Türk firmalarını kullanmıyorum. Herkesin kendince bir gerekçesi var. Bana da sırf araplar için bir şeyleri boykot etmek aşırı saçma geliyor. "Yabancı firma para kazanmasın Türk malı alırım daha iyi" diyeni anlarım. Ama bu islamcı kafasını anlayamam asla. Coca cola almam cola turka alırım diyor mesela. E hıyar ağası cola turka da yabancı malı ? :D Yiyorsa o sövdüğün amerikanların mallarını kullanma da göreyim kullanma bakayım youtube u iphone u :D Bunlar böyle yazar her yerde ama efendileri şeyhleri mercedeslerle son model iphonelarla özel jetlerle gezer :D
Sosyal medya baskısı indirime götürdü :) O çok sevdikleri kahvecide satsınlar..
Yok aga neredeyse her supplement firması bayramda yılbaşında vesaire indirim yapar hiq da her zaman yapıyor. Tatlandırıcılarından vazgeçemediğim firma her indirimde alıyorum oradan biliyorum.

Samu

80+
senin ülkenin cumhurbaşkanı mercedes ile gezerken mercedesi boykot listesine alıyor seni tiye bile almadan konuşuyor, gidip israili mi boykot edecektik gerçekten. hadi biz ettik tüm dünya kullanıyor zaten ne değişecekti
tüm dünyada boykot var ingiltereye falan bir bak nasıl dünyanın en iyi üniversitelerinde protestolar yapılıyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom