🔥İndirim TAKEHİQ BAYRAM İNDİRİMi!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Atatürk düşmanlığı yaptığı yer neresi merak ettim

hacı sen ne geveliyon ya, provokasyon yapmaya mı geldin anlamadım ki, kesin dediğin gibi olmuştur
gündemden çok uzak kalmışsın ya da üstünden günler geçti diye tekrardan futbol izlemeye başlamışsın belli

bu ülkede siyasal ateizm sorunu var vicdanı bile yok ediyor insanlarda.Hala siyasal islam cart curt diye bahane üretiyorlar.Kimin vicdanlı olduğu kimin yerliyi desteklediği ortada.
Haklısınız ama iki taraf da Türkiye için ciddi beka sorunu. Bir taraf arap yalaması bir taraf batı yalaması. Türklerin iyiliğini düşünen bir avuç insan kaldık

Uygunsuz davranış
+1 genel olarak herhangi bir şeyin altına boykot yazanların görüntüsü desek daha doğru.
Kelimenin anlamına aykırı zaten. Boykot dediğin kendi kararındır başkasına dikte etmenin anlamı yok o zaman bağlamdan çıkıyor.
Sen kendin milka yemiyorsan espresolab e gitmiyorsan vw ye binmiyorsan banane kardeşim kendi kendine yap. Her yere yorum yapıp reklamını yapma.
At hırsızı biz sana zorla alma demiyoruz zaten ilk önce bunu öğren.
Boykot yapmak isteyen insanlar olabilir ve bu markayı bilmiyor olabilirler OK?

kimse sana zorla boykot edeceksin demedi, sadece hatırlattık boykot ürünü olduğunu. siyasal i*lamcılar türkiyede starbuck boykot ederken kabenin yanında starbuck full çekti hem :D
Hatırlatmana gerek var mı? Hergün x te instagramda orda burada görüyoruz. Kaldı ki çevik kuvvet espresso lab koruyacak seviyeye geldi sence bu hatırlatmak mı yoksa saldırı mı?

Bana göre 2 tarafta hırsızı savunuyor. Zeka seviyesi kıt insanlardan dolayıda o kadar iş yorgunluğu arasında kahve keyfime arkadaşlarla sohbet keyfime engel olacak bana denk gelse gözünü hastanede açar. Mecidiyeköyde espressolab starbucks vb yerlerde düzenli oturuyoruz bakalım şuana kadar denk gelmedi aveller.

Hatırlatmana gerek var mı? Hergün x te instagramda orda burada görüyoruz. Kaldı ki çevik kuvvet espresso lab koruyacak seviyeye geldi sence bu hatırlatmak mı yoksa saldırı mı?

Bana göre 2 tarafta hırsızı savunuyor. Zeka seviyesi kıt insanlardan dolayıda o kadar iş yorgunluğu arasında kahve keyfime arkadaşlarla sohbet keyfime engel olacak bana denk gelse gözünü hastanede açar. Mecidiyeköyde espressolab starbucks vb yerlerde düzenli oturuyoruz bakalım şuana kadar denk gelmedi aveller.
uğrarız yanına merak etme gidersin ampul dolu hastanelerine

gündemden çok uzak kalmışsın ya da üstünden günler geçti diye tekrardan futbol izlemeye başlamışsın belli
sana bir tavsiye vereyim yeğen bir siyasi unsura ne bu kadar düşmanlık besle nede uşağı ol, hiçbiri senin burda gerildiğin kadar senin için gerilmiyor, önemsiz bir şey için bu kadar kin dolu mesajlar yazmana ve milleti galayana getirmene gerek yok.
Sonra espressolabı ve hiq vs. yi neden boykot ediyorum diye kendine sor, mantıklı bir açıklama bulursan devam et, ama mantıklı olsun.

boykot moykot boş iş yerli marka işte sanane siyasi görüşünden o zaman mhpli diye koç ürünü de alma
ne demek sana ne olum siyasi görüşünden kaç tane genci yok yere içeri aldılar nasıl vicdanın el veriyor bu ülkenin bir evladı olarak

uğrarız yanına merak etme gidersin ampul dolu hastanelerine
Özelden yaz gel uğra adres vereyim direkt. Sende o avellerdensin bak ben diyorumki ne starbucks boykot ederim ne espresso lab. Gel uğrayacak g.tün varsa bekleriz.

baslıkla alakasız konu

Dikkat et de seni morartmasınlar yiğen.
Hastaneye kaldırılırsın ama suriyeli adamı senden önce alırlar sonra ağrılar içinde beklersin senden üst vatandaş surileri

Neyse boş yaptık indirim postu burası tartışma yeri değil belki faydalanmak isteyenler olur. Mod etiketleyelim tüm bu gereksiz mesajları silsin. @pickpocket @Mehmet Yılmaz hocam postu gereksiz mesajlarımızla doldurduk. Sizden ricam siler misiniz polemik olan mesajları. İndirimden faydalanmak isteyenler için engelden başka bir şey değil

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri