Neler Yeni

🔥İndirim TAKEHİQ BAYRAM İNDİRİMi!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

seihanu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
seyhan yıldızdağı
Siyasal islamcılar starbucks girip milleti boykot ederken küçümsüyor tiplere bak diyordu diğer kesim. Şimdi o kesim aynısını yapıyor kendileri küçük duruma düştü. Etme bulma dünyası milletle dalga geçersen sende dalga geçilcek duruma düşersin. Onların yaptığı da yanlıştı şuan yapılanlarda yanlış. Sen boykot ediyorsun diye ben etmek zorunda değilim almıyorsan alma
kimse sana zorla boykot edeceksin demedi, sadece hatırlattık boykot ürünü olduğunu. siyasal i*lamcılar türkiyede starbuck boykot ederken kabenin yanında starbuck full çekti hem :D

frqn

80+
1.si şu boykot bu boykot demek saçma çünkü boykot kişinin kendisinin makul gördüğü gerekçe nedeniyle herhangi bir x ürününü kullanmamasıdır. Siz kullanmıyorsunuz diye başkasına da kullanamazsın diyemezsin. İslamcılar bitti siz başladınız.
2. si neden boykot ediyorsunuz ? Bilmediğim için soruyorum.
gençlik neyi neden yaptığını bilmiyor

Samu

80+
Evet ama demek istediğim bunlar hep böyleydi ta TR ye gelmeden önce Almanya'da çektikleri videolarda da bahsediyolardı sık sık. Allah , kitap , inşallah , maşallah kelimelerini ağzından düşürmeyen adamdan koşarak uzaklaşırım. Bu arkadaşlar da öyleydi.

Yanlış bir düşünce bence hocam herkesin hassasiyeti farklı. Şahsen ben de bazı Türk firmalarını kullanmıyorum. Herkesin kendince bir gerekçesi var. Bana da sırf araplar için bir şeyleri boykot etmek aşırı saçma geliyor. "Yabancı firma para kazanmasın Türk malı alırım daha iyi" diyeni anlarım. Ama bu islamcı kafasını anlayamam asla. Coca cola almam cola turka alırım diyor mesela. E hıyar ağası cola turka da yabancı malı ? :D Yiyorsa o sövdüğün amerikanların mallarını kullanma da göreyim kullanma bakayım youtube u iphone u :D Bunlar böyle yazar her yerde ama efendileri şeyhleri mercedeslerle son model iphonelarla özel jetlerle gezer :D

Yok aga neredeyse her supplement firması bayramda yılbaşında vesaire indirim yapar hiq da her zaman yapıyor. Tatlandırıcılarından vazgeçemediğim firma her indirimde alıyorum oradan biliyorum.
herkesin dini kendine ayrıca bombaların atıldığı bir orantısız savaşta da filistini savunmak için inanç veya ırkın aynı olması gerekmiyor

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
Sinan Aba
Malum kişileri engelleyin forum yardım boykotu da yapalım

jayjay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kağan Karasu
IMG_1951.jpeg

🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

seihanu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
seyhan yıldızdağı
bu boykotu desteklemeyen arkadaşlar 1 haftadır sadece lol mü oynuyor acaba? dün akşam odtü fizik çimlerinde sadece oturup sphbet eden arkadaşlarımıza saldırdı k*hraman(!) polisiniz ve tutukladılar. orantısız güç ile egolarını tatmin edip arkadaşlarımızı günlerdir darp ediyorlar

eneskaya6

80+ Silver
İndirim konusuna boykot yazanların MR görüntüleri
IMG_5010.jpeg

Çilekli almayın tadı çok bayıyor, Kahveli olanı güzel tavsiye ederim

frqn

80+
bu boykotu desteklemeyen arkadaşlar 1 haftadır sadece lol mü oynuyor acaba? dün akşam odtü fizik çimlerinde sadece oturup sphbet eden arkadaşlarımıza saldırdı k*hraman(!) polisiniz ve tutukladılar. orantısız güç ile egolarını tatmin edip arkadaşlarımızı günlerdir darp ediyorlar
hacı sen ne geveliyon ya, provokasyon yapmaya mı geldin anlamadım ki, kesin dediğin gibi olmuştur

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
Sinan Aba

Samu

80+
bu ülkede siyasal ateizm sorunu var vicdanı bile yok ediyor insanlarda.Hala siyasal islam cart curt diye bahane üretiyorlar.Kimin vicdanlı olduğu kimin yerliyi desteklediği ortada.

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Onur
İndirim konusuna boykot yazanların MR görüntüleri
Alıntıyı görüntüle
+1 genel olarak herhangi bir şeyin altına boykot yazanların görüntüsü desek daha doğru.
Kelimenin anlamına aykırı zaten. Boykot dediğin kendi kararındır başkasına dikte etmenin anlamı yok o zaman bağlamdan çıkıyor.
Sen kendin milka yemiyorsan espresolab e gitmiyorsan vw ye binmiyorsan banane kardeşim kendi kendine yap. Her yere yorum yapıp reklamını yapma.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,454
Üyeler
171,920
Son üye
Redjjohnn
Top Bottom