Neler Yeni

Tam fiyattan Elden Ring alınır mi

Arthur Morganx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
emirhan
Arkadaşlar oyunun tam fiyatı steamde 40 dolar bu fiyatı hak eden bir oyun mu elden ring çok az indirime giriyor almalı mıyım

Arthur_Morgan

80+ Bronze
Valla ben denemiştem pek beğenmedim her kitleye hitap etmiyor souls seviyordan bı şans ver olmadı iade edersin

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
Arkadaşlar oyunun tam fiyatı steamde 40 dolar bu fiyatı hak eden bir oyun mu elden ring çok az indirime giriyor almalı mıyım
oyun konusu kişinin zevkine bağlıdır aslında benim sevdiğim oyun sen nefret edersin benim nefret ettiğim oyun senin tüm hayatın olur belki de fiyatı evet pahalı indirim gelmesini beklemeniz daha iyi olur kış ilkbahar gibi büyük indirimlerde girebilir hiç takip etmediğim bir oyun fiyat konusunda bilgim yok

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Oğuzhan
1738734516503.png

Mevsimsel indirimlerde biraz indirime giriyor aslında.

Hanaz

80+ Gold
İndimde al tam fiyattan alma parana yazık sanki tek oturuşta fullicen yani (%100 başarım yaptım)

Arthur Morganx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İndimde al tam fiyattan alma parana yazık sanki tek oturuşta fullicen yani (%100 başarım yaptım)
İlkbahar indirimlerinde indirime girer mi acaba geçen yıl girmemişti

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Vallahi hocam çok pahalı. Torrent gururla sunar

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
yok ya alakası yok gayette geçiliyor sadece öğrenmen gerekiyor oyunu
Ben iki defa bitirdim de oyunu. Bu nedir abi? Yani çok mu eğlenceli oluyormuş böyle yapıldığında? Her öldüğümde Miyazaki'nin şöyle yamuk bir gülüşü var ya. O aklıma geliyor iyice sinir oluyorum. Sırf verdiğim para boşa gitmesin diye sabrettim.

Este

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Bekir Eren Keskin
Ben iki defa bitirdim de oyunu. Bu nedir abi? Yani çok mu eğlenceli oluyormuş böyle yapıldığında? Her öldüğümde Miyazaki'nin şöyle yamuk bir gülüşü var ya. O aklıma geliyor iyice sinir oluyorum. Sırf verdiğim para boşa gitmesin diye sabrettim.
Hocam valla benim ilk souls oyunumdu ve aşık oldum oyuna 200 saati devirdim ng+4 yaptım 7'ye doğru gidiyorum ben alıştım ya artık.
Oyunu zaten 2. defa bitirdiğinde ulan ne kadar kolaymış ya diyorsun

Top Bottom