kaplanharun
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
Hayırlı olsun yeni pp()[]/\A1
Hayırlı olsun yeni pp()[]/\A1
Bende Allah'a inanıyorum ama arkadaş inanılmaz saçma cevaplar veriyor ve insanları daha da soğutuyor dinden .Hay Allahım yarabbim.
Cidden burdan bunu çıkarıyorsan sana bir şey yazmıyorum.
Nasıl bu kadar basit düşünüyorsunuz?
Tek sana demiyorum @Mehmet Anıl da dahil.
Ben zaten müslümanım ben zaten okuyup anladım her şeyi tüm kuranı kerimi de yorumladım.isine gelmiyor inanmak knk fikir stalk 3 izlemissindir belki izlemediysen tavsiye ederim muhtesem bir video gercekten izlersne kendine çok sey katarsin
? ne oldu olay neHay Allahım yarabbim.
Cidden burdan bunu çıkarıyorsan sana bir şey yazmıyorum.
Nasıl bu kadar basit düşünüyorsunuz?
Tek sana demiyorum @Mehmet Anıl da dahil.
sende GÜÇ kelimesini 650 watt psu aldım nası ceryan çekiyorum felaket bi güç der gibi algılarsan sendede bi sıkıntı var kozmik boyutta ufacık bi yıldızın bile potansiyel olarak neler yapabileceği ile ilgili hiç bir fikrin olmadıgını anlatırsın mesela bize oda bi sıkıntıdır bence insanları bu şekilde yaftalamaktansa sen biraz ufkunu genişlet bu insanlar birşeyi sorgulayabilecek kadar cesaret bilgi ve araştırma ruhu ile dolu sıkıntı şu ki yaratıcı velhasıl EN DOĞRU KAYNAĞI EN SON GELEN DİN OLDUGU İÇİN İSLAMI ALIYORUM EN GÜNCEL SÜRÜM Allah'a karşı imanında aklında mantığında zerre bir kuşku varsa bunu bilecektir Ki Deccal denilen varlık kalplerdeki bu boşluğu sezip bunu kullanıp bu insanları cehenneme direk geçişle ödüllendirecek sence manttıklı olan bu mantığı tüm şüpheyi eritip doğru yolu kendi bulan mı yapar yoksa toplum baskısı ile bulunduğun ortamdan otonom olarak edindiğin dini alışkanlıklar mı bunu da bir sorgularsan bi ara ...Sen bunca olağanüstü şeyin mükemmell bir güç olmadan olabileceğine imkan veriyosan sıkıntı sendedir
O zaman beni dinlemek yerin asıl kaynak Kur'an'ı Kerim'i okuyun en doğru ve net bilgiyi ondan alicaksinizAynı şey gibi Amerika'da fırtına olur Allah onlara belasını veriyor Türkiye de fırtına olur Allah bizi sınıyor .
Dostum bende Allah'a inanıyorum ama kanıtların inanılmaz toy ve insanları dinden daha da uzaklaştırıyor .
bakıs açına bağlı senin insan olman bile mükemmel birseydir sen bir eşek olabilirdin ya da bir arı var olan her şey mükwmmeldir bana sey deme kötüluk mukemmelmidir kotuluk varlik degil iyiligin yoklugindan gelirMükemmel denen bir şey yok insanlara mı mükemmel diyorsun mesela benim sağ gözüm bozuk doğuştan bu mükemmellik değildir .
Ona çok takma argümanlarını beğenmiyorum.Bende Allah'a inanıyorum ama arkadaş inanılmaz saçma cevaplar veriyor ve insanları daha da soğutuyor dinden .
Kanka çok basit şeyler sunuyorsun arkadaşlarda sıkılıyor.? ne oldu olay ne
O zaman hayvanlar mükemmel canlılar değildir ve kusurludur ve tanrının mükemmeliyetçiliği kayboluyor kendi içinde çelişiyorsun .bakıs açına bağlı senin insan olman bile mükemmel birseydir sen bir eşek olabilirdin ya da bir arı var olan her şey mükwmmeldir bana sey deme kötüluk mukemmelmidir kotuluk varlik degil iyiligin yoklugindan gelir
çok basitmi daha demin uzunca atom ve iradeyi acikladim bunlar bilmiyor basit olan şey doğru olamazmi 2+2 basit diye off basit bi dogru degil diyormuyuz Allahin kaniti cok basit olmali zaten zor olsa herkes bilim insani olurOna çok takma argümanlarını beğenmiyorum.
Mükemmellik olayına gelirsek Allah bizi mükkemmel yaratmıştır ancak hem biyolojik olarak hem de zihinsel olarak kusursuz değiliz mesela bir hayvana göre çok daha beceriksiziz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka çok basit şeyler sunuyorsun arkadaşlarda sıkılıyor.
hayvan varlik sahasinda degilmi anlayabiliyorsub degilmiO zaman hayvanlar mükemmel canlılar değildir ve kusurludur ve tanrının mükemmeliyetçiliği kayboluyor kendi içinde çelişiyorsun .
Sen insan değil hayvan da olabilirsin dedin :dçok basitmi daha demin uzunca atom ve iradeyi acikladim bunlar bilmiyor basit olan şey doğru olamazmi 2+2 basit diye off basit bi dogru degil diyormuyuz Allahin kaniti cok basit olmali zaten zor olsa herkes bilim insani olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayvan varlik sahasinda degilmi anlayabiliyorsub degilmi
Hayır tanrının mükemmeliyetçiliği devam ediyor. Hayvanlarda da mükemmel ve kusursuz bir sistem vardır lakin zihin kısmına geldiğinde insan zihni yoktur insan zihni herhangi bir canlıda sırf zihin yok diye kusurlu diyemeyiz. Mükemmel sistemleri var ama düşünme yetileri yokZO zaman hayvanlar mükemmel canlılar değildir ve kusurludur ve tanrının mükemmeliyetçiliği kayboluyor kendi içinde çelişiyorsun .
var olan hersey mukemmeldir dedimSen insan değil hayvan da olabilirsin dedin :d