Neler Yeni

[TARTIŞMA] Kripto Para Haram mı?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Taylan22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Taylan Kaya
Beyler kimi insanlar kripto para ve madenciliği için haram kimi de haram değil diyor.

benim mantığımca sanal bir para birimi ve ait olduğu bi ülke yok ve dolar gibi artıp azalıyor.
yani benim mantığa göre diğer para birimleri gibi.
eğer bu haramsa dolar ve TL de haram :D

Sonuçta dinimiz mantıklı hükümlere sahiptir bundan dolayı önce mantıklı mı değil mi bunu kavramamız gerekiyor.

sizde bu konuda SİZİN MANTIĞINIZI VE SİZCE HARAM MI DEĞİL Mİ BU KONUDAKİ FİKİRLERİNİZİ belirtebilirsiniz.
ben tlden fark göremiyorum tek fark elle tutulmuyor @Nihat Hatipoğlu sen bilirsin

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,240
İsim
Taha Efe
Şuna çok gülüyorum ya 😂 dünyada aklanan kara paranın %4 ü kadar hacmi var yada yok kripto piyasasının ve bu söyleniyor 😁
Kripto parada hacimi az evet ama daha gizlikle aklabilirsin cünkü normal paradan daha az saydam oldugu icin aklamayı daha kolay yapabilirsin.

salihb7123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Salih BOZBIYIK
Beyler kimi insanlar kripto para ve madenciliği için haram kimi de haram değil diyor.

benim mantığımca sanal bir para birimi ve ait olduğu bi ülke yok ve dolar gibi artıp azalıyor.
yani benim mantığa göre diğer para birimleri gibi.
eğer bu haramsa dolar ve TL de haram :D

Sonuçta dinimiz mantıklı hükümlere sahiptir bundan dolayı önce mantıklı mı değil mi bunu kavramamız gerekiyor.

sizde bu konuda SİZİN MANTIĞINIZI VE SİZCE HARAM MI DEĞİL Mİ BU KONUDAKİ FİKİRLERİNİZİ belirtebilirsiniz.
bence haram değil helal ama diyanetin yaptığı bi hata var oruçken koronavirüs aşısı yapmak orucu bozmuyomuş ne kadar saçma vücüda giren her şey orucu bozar

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Taylan22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Taylan Kaya
bence haram değil helal ama diyanetin yaptığı bi hata var oruçken koronavirüs aşısı yapmak orucu bozmuyomuş ne kadar saçma vücüda giren her şey orucu bozar
besin içermiyorsa bozmaz doyurmaması yada susuzluğu azaltmaması lazım

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Kripto parada hacimi az evet ama daha gizlikle aklabilirsin cünkü normal paradan daha az saydam oldugu icin aklamayı daha kolay yapabilirsin.
Ya diyorum ki sana tüm kriptolar kara oara aklamada kullansın tüm kara paranın %3 4 ü bile olmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,199
Üyeler
163,440
Son üye
Lewonidas16
Top Bottom