Neler Yeni

[TARTIŞMA] Kripto Para Haram mı?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
bence haram değil helal ama diyanetin yaptığı bi hata var oruçken koronavirüs aşısı yapmak orucu bozmuyomuş ne kadar saçma vücüda giren her şey orucu bozar
Hocam çok zor zamanlardan geçiyoruz. İnsanları kaybediyoruz ki dinimizin insana verdiği değeri biliyorsunuz. Böyle ortamda aşılamanın hızlanması için yapılan yorumlarda bir sıkıntı görmüyorum.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Kardeşim, araba alıyorsun değeri yükselince satıyorsun. Araba al/sat haram ise kripto para al/sat mevzusu da haramdır. Esnafların hepsi şuan haram yiyor :D

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
araştırmadığımı kim söyledi 1 saatlik video atınca araştırmış mı oluyorsun
Bana kaynak atar mısın? Ben sana kaynak attım, ülkenin en sağlam ekonomistlerinden birinin sözlerini attım. Sen de bana atar mısın kriptonun kara para aklamak için çıktığına dair.

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan
Beyler kimi insanlar kripto para ve madenciliği için haram kimi de haram değil diyor.

benim mantığımca sanal bir para birimi ve ait olduğu bi ülke yok ve dolar gibi artıp azalıyor.
yani benim mantığa göre diğer para birimleri gibi.
eğer bu haramsa dolar ve TL de haram :D

Sonuçta dinimiz mantıklı hükümlere sahiptir bundan dolayı önce mantıklı mı değil mi bunu kavramamız gerekiyor.

sizde bu konuda SİZİN MANTIĞINIZI VE SİZCE HARAM MI DEĞİL Mİ BU KONUDAKİ FİKİRLERİNİZİ belirtebilirsiniz.
Altın da haram o zaman

Chrollo04

80+ Bronze
Bana kaynak atar mısın? Ben sana kaynak attım, ülkenin en sağlam ekonomistlerinden birinin sözlerini attım. Sen de bana atar mısın kriptonun kara para aklamak için çıktığına dair.
kriptonun kara para aklamak için çıktığını söylemedim 2017de düşmesinin sebeplerinden biri olduğunu söyledim bunun için kaynak atmaya gerek yok tartışmaktan zevk alıyorsun herhalde

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
kriptonun kara para aklamak için çıktığını söylemedim 2017de düşmesinin sebeplerinden biri olduğunu söyledim bunun için kaynak atmaya gerek yok tartışmaktan zevk alıyorsun herhalde
Evet karşıt fikirleri duymaktan zevk alırım. Ben fikrinizin temelini sordum. 2017deki düşüş neden kara para aklamaya bağlı dedin ki? Bunun dünya kara para aklama hacmindeki payı ne?
Merak ediyorum fikrinin temelini.

Chrollo04

80+ Bronze
Evet karşıt fikirleri duymaktan zevk alırım. Ben fikrinizin temelini sordum. 2017deki düşüş neden kara para aklamaya bağlı dedin ki? Bunun dünya kara para aklama hacmindeki payı ne?
Merak ediyorum fikrinin temelini.
kripto paralar patlayınca ve izlenmesi de zor olunca kara para aklanması için önlem alınması gerekti. Bu aralar olan düşüşlerin de nedenlerinden biri kripto paralara gelen kısıtlama çok büyük bir neden değil ama tetikleyen bir şey sonuçta. Haber istiyorsan da rastgele bir haber al

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
kripto paralar patlayınca ve izlenmesi de zor olunca kara para aklanması için önlem alınması gerekti. Bu aralar olan düşüşlerin de nedenlerinden biri kripto paralara gelen kısıtlama çok büyük bir neden değil ama tetikleyen bir şey sonuçta. Haber istiyorsan da rastgele bir haber al
Hocam ben haber istememiştim, belki trafikten falan bir analiz atarsınız sanmıştım ama canınız sağ olsun. Saygılar.

Chrollo04

80+ Bronze
Hocam ben haber istememiştim, belki trafikten falan bir analiz atarsınız sanmıştım ama canınız sağ olsun. Saygılar.
a0a31e07b86ae3a68e033971096c4d58.png

Top Bottom