Sir Alex Ferguson
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,931
Arkadaş bende yeni konu sanıp yazdım zatenYa arkadaş konu hortlatıp durmayın biraz dikkat edin!!! İnsanlar da yeni konu sanıp yazıyor
Arkadaş bende yeni konu sanıp yazdım zatenYa arkadaş konu hortlatıp durmayın biraz dikkat edin!!! İnsanlar da yeni konu sanıp yazıyor
kripto paranın 2017de çakılmasının nedenlerinden biri kara para aklamaŞuna çok gülüyorum yadünyada aklanan kara paranın %4 ü kadar hacmi var yada yok kripto piyasasının ve bu söyleniyor
![]()
Hadi ya?kripto paranın 2017de çakılmasının nedenlerinden biri kara para aklama
Dinde "bence" mi olur?Değil bence
ben tlden fark göremiyorum tek fark elle tutulmuyor @Nihat Hatipoğlu sen bilirsinBeyler kimi insanlar kripto para ve madenciliği için haram kimi de haram değil diyor.
benim mantığımca sanal bir para birimi ve ait olduğu bi ülke yok ve dolar gibi artıp azalıyor.
yani benim mantığa göre diğer para birimleri gibi.
eğer bu haramsa dolar ve TL de haram
Sonuçta dinimiz mantıklı hükümlere sahiptir bundan dolayı önce mantıklı mı değil mi bunu kavramamız gerekiyor.
sizde bu konuda SİZİN MANTIĞINIZI VE SİZCE HARAM MI DEĞİL Mİ BU KONUDAKİ FİKİRLERİNİZİ belirtebilirsiniz.
1 saatlik video da atmazsınHadi ya?
Kripto parada hacimi az evet ama daha gizlikle aklabilirsin cünkü normal paradan daha az saydam oldugu icin aklamayı daha kolay yapabilirsin.Şuna çok gülüyorum yadünyada aklanan kara paranın %4 ü kadar hacmi var yada yok kripto piyasasının ve bu söyleniyor
![]()
bence haram değil helal ama diyanetin yaptığı bi hata var oruçken koronavirüs aşısı yapmak orucu bozmuyomuş ne kadar saçma vücüda giren her şey orucu bozarBeyler kimi insanlar kripto para ve madenciliği için haram kimi de haram değil diyor.
benim mantığımca sanal bir para birimi ve ait olduğu bi ülke yok ve dolar gibi artıp azalıyor.
yani benim mantığa göre diğer para birimleri gibi.
eğer bu haramsa dolar ve TL de haram
Sonuçta dinimiz mantıklı hükümlere sahiptir bundan dolayı önce mantıklı mı değil mi bunu kavramamız gerekiyor.
sizde bu konuda SİZİN MANTIĞINIZI VE SİZCE HARAM MI DEĞİL Mİ BU KONUDAKİ FİKİRLERİNİZİ belirtebilirsiniz.
Araştırmadan önüme sav da sürmezsin1 saatlik video da atmazsın
besin içermiyorsa bozmaz doyurmaması yada susuzluğu azaltmaması lazımbence haram değil helal ama diyanetin yaptığı bi hata var oruçken koronavirüs aşısı yapmak orucu bozmuyomuş ne kadar saçma vücüda giren her şey orucu bozar
Ya diyorum ki sana tüm kriptolar kara oara aklamada kullansın tüm kara paranın %3 4 ü bile olmuyor.Kripto parada hacimi az evet ama daha gizlikle aklabilirsin cünkü normal paradan daha az saydam oldugu icin aklamayı daha kolay yapabilirsin.
ama normal bir aşı bozuyormuşbesin içermiyorsa bozmaz doyurmaması yada susuzluğu azaltmaması lazım