Teşekkürler ancak maalesef bütçenin artma ihtimali çok düşük. Sanırım bu bütçede TCL 10L'den başka da bir alternatif bulunmuyor ancak şikayetvar'daki yorumlar gözümü korkutmadı değil.Hayırlı olsun şimdiden, bütçemiz artarsa Realme 7 daha iyi olacaktır.
Biraz kasıyor bende kullanıyorumEğer atılan sahte IMEI bir gün size patlarsa "enayi" ne demek anlarsınız.
Redmi Note 8 hoşuna gittiyse araştır derim. Kullanıyoruz ailede 3 kişi. Sorun yaşayanımız olmadı.
Ülkemizde çok bilindik bir marka değil ama bana göre bu bütçede en iyi seçenek. Bence aldığınız zaman sorun olmaz, Hepsiburada üzerinden alın derim.Teşekkürler ancak maalesef bütçenin artma ihtimali çok düşük. Sanırım bu bütçede TCL 10L'den başka da bir alternatif bulunmuyor ancak şikayetvar'daki yorumlar gözümü korkutmadı değil.
Tamamdır, Hepsiburada üzerinden almaya çalışırım. Umarım herhangi bir sorun olmaz. Tavsiyeniz için teşekkürler.Ülkemizde çok bilindik bir marka değil ama bana göre bu bütçede en iyi seçenek. Bence aldığınız zaman sorun olmaz, Hepsiburada üzerinden alın derim.
@Assistive, ek olarak sormak istedim. Neden Hepsiburada üzerinden almamı tavsiye ettin? Atıyorum Trendyol'dan alsam ne değişiyor ki?Ülkemizde çok bilindik bir marka değil ama bana göre bu bütçede en iyi seçenek. Bence aldığınız zaman sorun olmaz, Hepsiburada üzerinden alın derim.
Bana göre teknolojik ürünlerde en az sıkıntı yaşayacağınız site Hepsiburada.Tamamdır, Hepsiburada üzerinden almaya çalışırım. Umarım herhangi bir sorun olmaz. Tavsiyeniz için teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Assistive, ek olarak sormak istedim. Neden Hepsiburada üzerinden almamı tavsiye ettin? Atıyorum Trendyol'dan alsam ne değişiyor ki?
biraz şans işi telefon işi, benim suana kadar 5 yıl iphone 6s plus 3 yıl samsung 1.5 yıldırda xiaomi kullanıyorum sukur hiç garantilik bi durum olmadı. Böyle işlerde başta sıkıntı cıkmazsa bence cıkmaz zaten.Teşekkürler ancak maalesef bütçenin artma ihtimali çok düşük. Sanırım bu bütçede TCL 10L'den başka da bir alternatif bulunmuyor ancak şikayetvar'daki yorumlar gözümü korkutmadı değil.
İthalatçı garantili, maalesef düşünmem.Redmi Note 9 düşünür müsün?
Tcl Plex Kullaniyorum sorun varsa sorabilirsinSelamlar, TCL 10L almak üzereyim. Son olarak bir defa sorayım dedim, doğru mu yapıyorum şu anda? Bu bütçede TCL 10L'e alternatif var mı? Bir sorun yaşarsam karşımda muhattap bulabilir miyim?
Bütçem maksimum 2100 TL.
@DonanımFikir
Müşteri hizmetleriyle hiç işiniz oldu mu? Olduysa deneyiminiz nasıldı?Tcl Plex Kullaniyorum sorun varsa sorabilirsin