TCL 10L Almak Üzereyim

Redmi Note 8'de bakabilirsiniz hocam. Annem kullanıyor, gayet memnun. Gerek şarjı, gerek sesi, gerek kamerası... Her şeyiyle dört dörtlük bir telefon. Aklınızda bir alternatif olarak bulunsun.

Hayırlı olsun şimdiden, bütçemiz artarsa Realme 7 daha iyi olacaktır.
Teşekkürler ancak maalesef bütçenin artma ihtimali çok düşük. Sanırım bu bütçede TCL 10L'den başka da bir alternatif bulunmuyor ancak şikayetvar'daki yorumlar gözümü korkutmadı değil.

Teşekkürler ancak maalesef bütçenin artma ihtimali çok düşük. Sanırım bu bütçede TCL 10L'den başka da bir alternatif bulunmuyor ancak şikayetvar'daki yorumlar gözümü korkutmadı değil.
Ülkemizde çok bilindik bir marka değil ama bana göre bu bütçede en iyi seçenek. Bence aldığınız zaman sorun olmaz, Hepsiburada üzerinden alın derim.

Ülkemizde çok bilindik bir marka değil ama bana göre bu bütçede en iyi seçenek. Bence aldığınız zaman sorun olmaz, Hepsiburada üzerinden alın derim.
Tamamdır, Hepsiburada üzerinden almaya çalışırım. Umarım herhangi bir sorun olmaz. Tavsiyeniz için teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Assistive, ek olarak sormak istedim. Neden Hepsiburada üzerinden almamı tavsiye ettin? Atıyorum Trendyol'dan alsam ne değişiyor ki?

Tamamdır, Hepsiburada üzerinden almaya çalışırım. Umarım herhangi bir sorun olmaz. Tavsiyeniz için teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Assistive, ek olarak sormak istedim. Neden Hepsiburada üzerinden almamı tavsiye ettin? Atıyorum Trendyol'dan alsam ne değişiyor ki?
Bana göre teknolojik ürünlerde en az sıkıntı yaşayacağınız site Hepsiburada.

biraz şans işi telefon işi, benim suana kadar 5 yıl iphone 6s plus 3 yıl samsung 1.5 yıldırda xiaomi kullanıyorum sukur hiç garantilik bi durum olmadı. Böyle işlerde başta sıkıntı cıkmazsa bence cıkmaz zaten.

Tcl 10L kullanıyorum şu an. Bakarmısın bilmem belki almışsınız cihazı.Çok memnunum işimi görüyor oyunumuda oynuyorum fotoğraf da çekiyorum .Müşteri hizmetleri çok iyi hemen yardımcı oluyorlar.Tek kötü yanı telefonun oyun oynarken şarjı çok gidiyor ama film izlerken baya bi gidiyor 10 saat ekran süresi almışlığım oldu dizi izlerken.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,690
Üyeler
188,148
Son üye
sunia
Geri