O da aklımda ancak ithalatçı garantili olduğu için uzak duruyorum açıkçası.Eğer atılan sahte IMEI bir gün size patlarsa "enayi" ne demek anlarsınız.
Redmi Note 8 hoşuna gittiyse araştır derim. Kullanıyoruz ailede 3 kişi. Sorun yaşayanımız olmadı.
pandemiyle cok alakası yok vergiler arttıgından dolayı arttı bilmem kac dolar altı telefonlaraPandemi zamanında telefon vergileri arttı haberin var değil mi? Şu anda 1450 TL'ye telefon bulamazsın.
Sorun olacağını sanmıyorum açıkçası. Garantisiz olursa sıkıntılı bence.O da aklımda ancak ithalatçı garantili olduğu için uzak duruyorum açıkçası.
Kasmalar başladı derken nerede kasmalar başladı? Neyden bahsediyorsunuz? Biraz daha açmanız gerektiğini düşünüyorum.ben direkt kullanıcıyım ama ben 1466 almısken simdi 2400 olmasından benim düsüncem bence o para etmez ama hersey pahalandı o da var.
Dostum bende farklı bir şey söylemiyorum zatenpandemiyle cok alakası yok vergiler arttıgından dolayı arttı bilmem kac dolar altı telefonlara
eger grafigine bakarsan 3 ya da 4. aydan sonra suan daha bile ucuz o aylara gore birden vergiyle fiyat arttı sonra hep sabit kaldı biraz da düştü pandemiyle 0 alakası var bu telefonun grafik yalan söylemez.Pandemi zamanında telefon vergileri arttı haberin var değil mi? Şu anda 1450 TL'ye telefon bulamazsın.
anlastık o zaman tamamdır.Dostum bende farklı bir şey söylemiyorum zatenPandemi "zamanında" vergiler arttı dedim bende.
bazen takılmalar yasanabiliyo, telefonun hafızasından da olabilir. Sen aldırma bana almak istiyosan al xiaomi güzel marka üzcegini düsünmüyorum ama ben redmi note 8 etmez düsüncesindeyim 2400 e kendime mi 9t almıstım ondan bana öyle geliyodur.Kasmalar başladı derken nerede kasmalar başladı? Neyden bahsediyorsunuz? Biraz daha açmanız gerektiğini düşünüyorum.
Siz Redmi Note 8'den bahsediyormuşsunuz, şimdi kavradım. Pardoneger grafigine bakarsan 3 ya da 4. aydan sonra suan daha bile ucuz o aylara gore birden vergiyle fiyat arttı sonra hep sabit kaldı biraz da düştü pandemiyle 0 alakası var bu telefonun grafik yalan söylemez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anlastık o zaman tamamdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bazen takılmalar yasanabiliyo, telefonun hafızasından da olabilir. Sen aldırma bana almak istiyosan al xiaomi güzel marka üzcegini düsünmüyorum ama ben redmi note 8 etmez düsüncesindeyim 2400 e kendime mi 9t almıstım ondan bana öyle geliyodur.
evet anneme ondan almıstım o zaman asırı memnundum fp olarakta simdi olsa sanki almazdım. Telefon iyi ama ben kullanmam suan yeni alcak olsam bütceler arttı malesef işte o sıkıntı.Siz Redmi Note 8'den bahsediyormuşsunuz, şimdi kavradım. Pardon![]()
est. pardonluk bir durum yok, olur oyle anlasmazlıklar bende duzgun acıklayamadım.Siz Redmi Note 8'den bahsediyormuşsunuz, şimdi kavradım. Pardon![]()
Bu fiyata SD665 barındıran cihaz bulmak zor, beklemeyin derim.Sanırım bu bütçede başka alternatif de yok zaten, bir forumda daha sordum orada şöyle bir cevap geldi, kafamı en çok karıştıran şeylerden birisi oldu.
Şimdi onu bunu geçtim, şikayetvardaki yorumlar kafama takıldı. Müşteri hizmetlerinin bir işe yaramadığını falan söylüyorlar. Satın alımı yarına bekleteceğim, korka korka da alacağım sanırım...Bu fiyata SD665 barındıran cihaz bulmak zor, beklemeyin derim.
fırına yanlışlıkla atıp yaktığım telefonun imeisini attırdımEğer atılan sahte IMEI bir gün size patlarsa "enayi" ne demek anlarsınız.
Redmi Note 8 hoşuna gittiyse araştır derim. Kullanıyoruz ailede 3 kişi. Sorun yaşayanımız olmadı.