TCL 10L Almak Üzereyim

ben direkt kullanıcıyım ama ben 1466 almısken simdi 2400 olmasından benim düsüncem bence o para etmez ama hersey pahalandı o da var.

Eğer atılan sahte IMEI bir gün size patlarsa "enayi" ne demek anlarsınız.
Redmi Note 8 hoşuna gittiyse araştır derim. Kullanıyoruz ailede 3 kişi. Sorun yaşayanımız olmadı.
O da aklımda ancak ithalatçı garantili olduğu için uzak duruyorum açıkçası.

ben direkt kullanıcıyım ama ben 1466 almısken simdi 2400 olmasından benim düsüncem bence o para etmez ama hersey pahalandı o da var.
Kasmalar başladı derken nerede kasmalar başladı? Neyden bahsediyorsunuz? Biraz daha açmanız gerektiğini düşünüyorum.

pandemiyle cok alakası yok vergiler arttıgından dolayı arttı bilmem kac dolar altı telefonlara
Dostum bende farklı bir şey söylemiyorum zaten :D Pandemi "zamanında" vergiler arttı dedim bende.

Pandemi zamanında telefon vergileri arttı haberin var değil mi? Şu anda 1450 TL'ye telefon bulamazsın.
eger grafigine bakarsan 3 ya da 4. aydan sonra suan daha bile ucuz o aylara gore birden vergiyle fiyat arttı sonra hep sabit kaldı biraz da düştü pandemiyle 0 alakası var bu telefonun grafik yalan söylemez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum bende farklı bir şey söylemiyorum zaten :D Pandemi "zamanında" vergiler arttı dedim bende.
anlastık o zaman tamamdır.

Kasmalar başladı derken nerede kasmalar başladı? Neyden bahsediyorsunuz? Biraz daha açmanız gerektiğini düşünüyorum.
bazen takılmalar yasanabiliyo, telefonun hafızasından da olabilir. Sen aldırma bana almak istiyosan al xiaomi güzel marka üzcegini düsünmüyorum ama ben redmi note 8 etmez düsüncesindeyim 2400 e kendime mi 9t almıstım ondan bana öyle geliyodur.

eger grafigine bakarsan 3 ya da 4. aydan sonra suan daha bile ucuz o aylara gore birden vergiyle fiyat arttı sonra hep sabit kaldı biraz da düştü pandemiyle 0 alakası var bu telefonun grafik yalan söylemez.

anlastık o zaman tamamdır.

bazen takılmalar yasanabiliyo, telefonun hafızasından da olabilir. Sen aldırma bana almak istiyosan al xiaomi güzel marka üzcegini düsünmüyorum ama ben redmi note 8 etmez düsüncesindeyim 2400 e kendime mi 9t almıstım ondan bana öyle geliyodur.
Siz Redmi Note 8'den bahsediyormuşsunuz, şimdi kavradım. Pardon :D

evet anneme ondan almıstım o zaman asırı memnundum fp olarakta simdi olsa sanki almazdım. Telefon iyi ama ben kullanmam suan yeni alcak olsam bütceler arttı malesef işte o sıkıntı.

est. pardonluk bir durum yok, olur oyle anlasmazlıklar bende duzgun acıklayamadım.

Pekala, kesinlikle yanlış bir tercih diyen olmadığına göre sipariş ediyorum, en kötü iade ederim. Zaten bu bütçede de fazla alternatif yok, alıp geçiyorum. Herkese yorumları için teşekkür ederim.

Bu fiyata SD665 barındıran cihaz bulmak zor, beklemeyin derim.
Şimdi onu bunu geçtim, şikayetvardaki yorumlar kafama takıldı. Müşteri hizmetlerinin bir işe yaramadığını falan söylüyorlar. Satın alımı yarına bekleteceğim, korka korka da alacağım sanırım...

Eğer atılan sahte IMEI bir gün size patlarsa "enayi" ne demek anlarsınız.
Redmi Note 8 hoşuna gittiyse araştır derim. Kullanıyoruz ailede 3 kişi. Sorun yaşayanımız olmadı.
fırına yanlışlıkla atıp yaktığım telefonun imeisini attırdım :D

Geri