Çözüldü✓ Tebilon.Com Güvenilir Mi?

Ama Tebilon'un tutumunu beğenmedim. 83 TL diye yazan fiyat, Adres girme kısmında 29.99 kargo ile 113 TL ye geliyor.
Vazgeçtim almaktan, Amazon 98 TL kargo dahil veriyor. Sanırım oradan alacağım.
Tutumu değil belli bir miktar altında kargo bedeli çıkıyor amazon dan alabilirsin rahatlıkla

Tutumu değil belli bir miktar altında kargo bedeli çıkıyor amazon dan alabilirsin rahatlıkla
Amazon Prime var, evet alınabilir. Peki Tebilon'un yerine gitsem yürüme mesafesi 3.7KM mesafede. Mağazada 83 TL fiyat geçerli oluyor değil mi herhalde?

Amazon Prime var, evet alınabilir. Peki Tebilon'un yerine gitsem yürüme mesafesi 3.7KM mesafede. Mağazada 83 TL fiyat geçerli oluyor değil mi herhalde?
tabii ki olur bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adresi var ama mağaza mı bilmiyorum belki depodur o

TEBİLON BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.
(0216) 361 12 22 https://g.co/kgs/Nzfywg

Bu nedir?

tabii ki olur bence

Adresi var ama mağaza mı bilmiyorum belki depodur o
Peki 6c 120 99 tl. 125 tl ye de Spectro 12 var. Aradaki fiyat farkına değer mi? Sırf hepsi aynı olsun diye?

Son düzenleme:
He pardon yanlış gördüm ben yani yine de aynısı olsun 20-30 TL nereye gitmiyor ki
Hocam bunu alacağım ama şunu söylüyor altta iki adet seçenek vererek;

-PTT Şubesine Teslimat
-PTT Kargomata Teslimat

Yani PTT Kargo ile mi gelecek ürün acaba? Veya hangi seçeneği seçmeliyim evime gelmesi için?

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim, Spectro 12'yi aldım.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,361
Üyeler
187,326
Son üye
kubrahoca
Geri