Ascl
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 476
Selam, teknik servis firması olan tecpro ile yaşadığım durumları paylaşmak istedim. Kronik sorundan ötürü 7 ocakta servise yolladığım AOC monitörüme 27 ocakta değişim önerisi sunuldu, buraya kadar hiçbir sorun yok. Reddedip not bıraktım ve bana sonrasında herhangi bir geri dönüş yapılmadan 6 Mart gününde (38 gün sonrası) sms yolladılar. Sms'te ürününüz teslimata hazır ve size geri dönecektir DOA form verildi yazıyordu. Sırf bir rapor için 30 gün ekstra beklettiler. 12 Mart Perşembe günü aradım (telefonu asla tek seferde açmıyorlar hep 2-3 defa aramam gerekiyor) ve bana "sistem problemi var, yarın göndeririz" şeklinde cevap verdiler. "Gönderi kodu veriyor musunuz?" dediğimde ise "vermiyoruz yurtiçi kargoyu arayıp almanız lazım dendi". Bugün yurtiçi kargoyu aradım ve adıma herhangi bir gönderi olmadığını öğrenince tekrar 2 defa tecproyu aradım. "Kargonuz verilmiş" cevabı alınca, "bugün yurtiçi kargoyu aradım, kargo gözükmüyor" dedim ve baştan savarcasına "bugün verilmiş" dendi. Kapatıp tekrar yurtiçi kargoyu aradım, gene aynı şekil sorgulayıp sistemin güncelleme sıklığını sordum ve anlık olduğu söylendi. Tecpro cidden rezalet bir firma. Süreçleri anormal yavaş, sürekli baştan savarcasına geçiştirmeli cevap veriyorlar. Ben kargoyu verirken 1 günde onlara ulaştı onlar 10 günde kargo veremedi. Rapor için 1 ay bekletmeleri ayrı rezalet. Bunu gören insanlara tek tavsiyem ürün alırken özelliklerine ek olarak arızalanırsa diye hangi servis bakıyor onu da araştırın, yoksa benim gibi "aoc iyi marka, bu modeli de güzel bir modelmiş" dediğinizle kalırsınız. Umarım ikinci bir sinerji vakası tarzı bir şey yaşanmaz. Okuduğunuz için teşekkürler, iyi günler