Tecpro servis rezilliği

Ascl

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
476
Selam, teknik servis firması olan tecpro ile yaşadığım durumları paylaşmak istedim. Kronik sorundan ötürü 7 ocakta servise yolladığım AOC monitörüme 27 ocakta değişim önerisi sunuldu, buraya kadar hiçbir sorun yok. Reddedip not bıraktım ve bana sonrasında herhangi bir geri dönüş yapılmadan 6 Mart gününde (38 gün sonrası) sms yolladılar. Sms'te ürününüz teslimata hazır ve size geri dönecektir DOA form verildi yazıyordu. Sırf bir rapor için 30 gün ekstra beklettiler. 12 Mart Perşembe günü aradım (telefonu asla tek seferde açmıyorlar hep 2-3 defa aramam gerekiyor) ve bana "sistem problemi var, yarın göndeririz" şeklinde cevap verdiler. "Gönderi kodu veriyor musunuz?" dediğimde ise "vermiyoruz yurtiçi kargoyu arayıp almanız lazım dendi". Bugün yurtiçi kargoyu aradım ve adıma herhangi bir gönderi olmadığını öğrenince tekrar 2 defa tecproyu aradım. "Kargonuz verilmiş" cevabı alınca, "bugün yurtiçi kargoyu aradım, kargo gözükmüyor" dedim ve baştan savarcasına "bugün verilmiş" dendi. Kapatıp tekrar yurtiçi kargoyu aradım, gene aynı şekil sorgulayıp sistemin güncelleme sıklığını sordum ve anlık olduğu söylendi. Tecpro cidden rezalet bir firma. Süreçleri anormal yavaş, sürekli baştan savarcasına geçiştirmeli cevap veriyorlar. Ben kargoyu verirken 1 günde onlara ulaştı onlar 10 günde kargo veremedi. Rapor için 1 ay bekletmeleri ayrı rezalet. Bunu gören insanlara tek tavsiyem ürün alırken özelliklerine ek olarak arızalanırsa diye hangi servis bakıyor onu da araştırın, yoksa benim gibi "aoc iyi marka, bu modeli de güzel bir modelmiş" dediğinizle kalırsınız. Umarım ikinci bir sinerji vakası tarzı bir şey yaşanmaz. Okuduğunuz için teşekkürler, iyi günler

Hangi model için hangi modeli önerdiler de kabul etmediniz? Bana da 6 Martta yeni model önerdiler kabul ettim aynı gün, 13 Martta ürününüz teslimata hazır adresinize yönlendirilecek dedi, bugün de akşam saatlerinde sitede ki durumu "Teslim edildi, Kargo" şeklinde gözüküyor fakat herhangi bir kargo mesajı gelmedi Tecpro veya kargo şirketinden. Sanırım hazırladıklarını kargoya verildi olarak geçip hemen kargoya vermiyorlar, muhtemelen yarın kargolar verilmiş olur. Ek olarak telefon ile ulaşmaktan ziyade mail üzerinden chat gibi iletişime geçmek daha kolay en geç 30 dakika içinde dönüş yapıyorlar.

Hangi model için hangi modeli önerdiler de kabul etmediniz? Bana da 6 Martta yeni model önerdiler kabul ettim aynı gün, 13 Martta ürününüz teslimata hazır adresinize yönlendirilecek dedi, bugün de akşam saatlerinde sitede ki durumu "Teslim edildi, Kargo" şeklinde gözüküyor fakat herhangi bir kargo mesajı gelmedi Tecpro veya kargo şirketinden. Sanırım hazırladıklarını kargoya verildi olarak geçip hemen kargoya vermiyorlar, muhtemelen yarın kargolar verilmiş olur. Ek olarak telefon ile ulaşmaktan ziyade mail üzerinden chat gibi iletişime geçmek daha kolay en geç 30 dakika içinde dönüş yapıyorlar.
24g2spu/bk modeli vardı bende 24G11ZE önerdiler 240hz ama asansörü vs yok, ben de reddedip not düştüm. Mail konusunda maile daha geç dönerler, canlı daha iyi olur diye düşündüm de harbiden canlı destek kısmı rezalet. Yarın inşallah verilir hocam, 10 gün oldu artık sms geleli. Daha itopya ile de uğraşma kısmı var, umarım onlar yormaz bu kadar

24g2spu/bk modeli vardı bende 24G11ZE önerdiler 240hz ama asansörü vs yok, ben de reddedip not düştüm. Mail konusunda maile daha geç dönerler, canlı daha iyi olur diye düşündüm de harbiden canlı destek kısmı rezalet. Yarın inşallah verilir hocam, 10 gün oldu artık sms geleli. Daha itopya ile de uğraşma kısmı var, umarım onlar yormaz bu kadar
Dediğim gibi mail kısmı hızlı işliyor hocam. Dün gece mail attım buraya yazdıktan sonra, az önce mesai saatleri başladığı saatte mailime dönüş yaptılar. Kargoya dün verilmiş olduğunu söylediler takip kodunu da ilettiler, sizinki de dün teslim edilmiştir muhtemelen kargoya. İtopya kısmında umarım çok uğraşmazsınız o kısımda da uğraşan insanlar görmüştüm forumlarda.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,997
Üyeler
190,135
Son üye
triple t reference